Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde çok önemli bir değişiklik yapıldı!

Yasak Elma dizisinde çok önemli bir değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Yasak Elma dizisi, başarılı bir dört sezonu geride bıraktı… Dizinin başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam yer alıyor… Geçen sezon sonunda Nesrin Cavadzade’nin ayrılmasının ardından yeni isimler de kadroya katıldı.

Diziden ayrıca; Erdal Özyağcılar, Barış Kılıç, Gülenay Kalkan ve Şafak Pekdemir de ayrıldı… Ancak yeni sezonda önemli değişiklikler de izleyicileri bekliyor. Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar ve Yasmin Erbil yeni sezonun yeni karakterlerine hayat verecek.

111. bölümü ile birlikte 13 Eylül Pazartesi akşamı yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizinin reji grubunda da önemli bir değişim kararı alındı. İlk 3 sezon boyunca diziyi Neslihan Yeşilyurt yönetti. Ardından dördüncü sezonu Murat Öztürk tamamladı. Ancak Murat Öztürk yaz döneminde Aşk Mantık İntikam dizisine başladı ve bu yapımda da çok iyi sonuçlar elde etti.

Medyapım, Murat Öztürk’ü romantik komedi dizisinden ayırmak istemedi ve yönetmen koltuğuna başka bir ismin oturması kararlaştırıldı. Geçen sezon Baraj dizisini yöneten Ece Erdek Koçoğlu, Yasak Elma dizisinin beşinci sezonunda yönetmen olarak yer alacak.

Biran Damla Yılmaz ile Ece Erdek Koçoğlu diziye Baraj’dan transfer olan iki isim olarak dikkatleri çekiyor.