Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’den bomba gibi bir dizi, bomba gibi oyuncularla geliyor!

Show TV’den bomba gibi bir dizi, bomba gibi oyuncularla geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş ve Aziz dizilerine yakında yenileri katılacak. Baba isimli dizinin tanıtımları çok ilgi çekmişti. Şimdi de Oğlum isimli yeni dizinin fragmanlarına büyük ilgi var.

Hikayesi ile şimdiden çok dikkat çeken Oğlum dizisi ülkemizin kanayan yaralarından birisine odaklanacak. Aile içi şiddetin geldiği noktayı anlatacak olan dizide ayrıca; kadına şiddet ve kadın cinayetlerine yönelik de birçok mesaj verilecek.

İki küçük çocuğum üzerinden anlatılacak olan hikaye bir Ay Yapım projesi olarak önümüze çıktı. Dizinin oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden kuruldu. Canan Ergüder, Songül Öden, Serhat Teoman, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Kubilay Aka gibi güçlü isimlerden kurulu bir kadroya sahip olan Oğlum, büyük bir merakla bekleniyor.

“Suçlu çocuk yoktur, suça sürüklenen çocuk vardır” sloganı ile izleyicileri etkileyecek olan dizinin hikayesini Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz yazıyor. Gökçen Usta’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin proje ve senaryo tasarımının başında ise Ahmet Katıksız bulunuyor.

Show TV'den bomba gibi bir dizi, bomba gibi oyuncularla geliyor! 8

Bambaşka hayatlara sahip iki çocuğun hayatlarından kesitler sunacak olan Oğlum, çocukların koşulsuz masumiyetini gözler önüne serecek.

Show TV'den bomba gibi bir dizi, bomba gibi oyuncularla geliyor! 9

Umut yeşertecek bir hikayeyi seyirciye aktarmaya hazırlanan Oğlum dizisinin çok yakın bir zaman içinde Show TV ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.