Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada ilginç tepki; Psikolojimizi bozdu, Elkızı iyi ki bitiyor!

Sosyal medyada ilginç tepki; Psikolojimizi bozdu, Elkızı iyi ki bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elkızı dizisinin final kararının duyurulmasının ardından sosyal medyadan gelen bazı tepkiler dikkatleri çekti. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri için ekip Muğla’da uzun süredir bulunuyor.

Bir dram hikayesi olarak öne çıkan dizideki bazı sahnelerin psikolojilerini bozduğunu söyleyen bir izleyici grubu var. Bu izleyicilere göre Elkızı dizisinin final yapacak olması iyi bir gelişme. 30 Ocak Pazar günü son kez izleyicilerle buluşacak olan dizinin kimi hayranları bu duruma üzülüyor, kimileri ise seviniyor.

Özellikle başarılı performansı ile göz dolduran Sevda Erginci takdir edilirken, hayranları da dizinin kısa süreli olmasından rahatsız… Ancak, Ezo karakterinin içine düştüğü psikolojik durumlardan rahatsız olan ve dizinin izleyicilerin ruhunu kötü etkilediğini düşünenler de sosyal medyadan farklı yorumlarda bulundu.

Bir dizi hayranı, “Finali hak etmişti, psikolojimizle oynadınız. Mutluluk verecek bir şey yok cehennem gibi bir dizi” diye yorum bıraktı. Bir başka dizi hayranı ise, “İyi oldu, final yapsın. Her bölümde insanın asabıyla onandı. Bir bölümü gülerek izleyemedik. Nereye kadar insanı sinir edecekti” diye yorumda bulundu.

Bu tür yorumlara destek veren birçok kişi de var. Dizinin mutlu bir sonla bitmesini isteyen izleyiciler, Ezo’nun yüzünün bir türlü gülmediği eleştirilerini yapıyor.

Elkızı’nın bitecek olmasına üzülenler de Fox TV’ye yapımları kolayca harcadığı için kızgınlıklarını ifade eden yorumlarla tepki gösterdi.