Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin 2 final kararından sonra bu sefer de Star TV için final endişesi!

Show TV’nin 2 final kararından sonra bu sefer de Star TV için final endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV dizisi Kazara Aşk için izleyicilerde final endişesi! Star TV’de perşembe akşamları yayınlanmakta olan Kazara Aşk dizisinin şimdiye kadar 6 bölümü ekranda yerini aldı. Ümit Kantarcılar ile Sude Zulal Güler’in başrollerinde yer aldığı dizi eğlenceli sahneleri ile izleyicileri mutlu ediyor.

Yüz günlerinin daha çok ilgi görmesi beklenen dizilerinden olan Kazara Aşk, ne yazık ki, izleyicilerden beklenen ilgiyi bir türlü göremedi. Şimal ve Civan karakterlerinin hikayesi ne kadar komedi yönü güçlü olmasa da izleyiciler tarafından yeterince değerlendirilmediği görülüyor.

Dizinin reyting sonuçları da pek tatmin edici değil. Dün akşam yayınlanan 6. bölümün sonuçları da yine önceki haftalarda olduğu gibi ciddi bir sorunun bulunduğunu gösteriyor.

Kazara Aşk dizisi için izleyicilerde ise final endişesi belirdi. Reytinglerin bir türlü yükselmemesi nedeniyle dizi hayranları, sosyal medyada Star TV’ye mesajlar yollayarak final kararı almaması yönünde isteklerde bulunuyor.

“Çok güzel bir dizi, inşallah reyting kurbanı olmaz” yorumlarını sosyal medyada sıklıkla görebilirsiniz. Kazara Aşk izleyicileri şu günlerde en çok da final endişesi yaşıyor. Özelikle de Show TV’nin Kahraman Babam ve Cam Tavanlar dizilerine final yaptırmasının ardından Kazara Aşk hayranları da benzer bir durum ile karşılaşmaktan korktuklarını belirten yorumlar yapıyor.

Yine iyi bir bölümün geldiği ise 7. bölüm fragmanına yansıyan görüntülerden anlaşılıyor. Kazara Aşk hayranları, 12 Ağustos Perşembe akşamını iple çekiyor.