Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde çok önemli yeni bir karar alındı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde çok önemli yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi yaz ekranının en başarılı projesi olarak öne çıktı.

Burcu Özberk, bir romantik komedi dizisi daha hayranlarına sevdirmeyi başardı. Dizinin reytingleri, kış döneminin birçok dizisini bile kıskandıracak oranlarda gelmeye devam ediyor. Hem de bunu yaz sıcaklarında ve izleyicilerin ekrandan en az olduğu bir dönemde yapan Aşk Mantık İntikam, bu dönemin en başarılı yapımı olarak öne çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin dengesini bozabilecek önemli bir konu vardı. O da yönetmen değişikliği… Yasak Elma dizisi yakında ekrana geri dönecek ve geçen sezon Murat Öztürk yönetmen koltuğunda oturuyordu… Ancak Öztürk, yaz dönemi için Aşk Mantık İntikam isimli dizi ile yeniden setlerde yer aldı.

Murat Öztürk’ün hem ekip ile iyi kaynaşması hem de dizinin çok iyi bir noktada olması nedeniyle yapımda kalması önemliydi. Alınan son karar yönetmenin dizide kalması yönünde oldu. Yani Murat Öztürk, Eylül başında toplanacak olan Yasak Elma dizisi için Aşk Mantık İntikam’dan ayrılmayacak.

Alınan bu karar sonrası Yasak Elma’nın yönetmeni olarak da Baraj da iyi bir performans sergileyen Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmen koltuğuna oturacağı ortaya çıktı. Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları için çok önemli bir konuda iyi bir karar verilmiş oldu.