Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, meslektaşlarından neden bir adım önde?

Can Yaman, meslektaşlarından neden bir adım önde?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman bir marka haline geldi. Bugüne kadar yer aldığı dizilerle büyük popülerlik kazanan oyuncu, milyonlarca hayrana sahip.

Oyuncu, yurt dışına açılım yaparak meslektaşlarının bir adım önüne geçti. Planlı bir çıkış yapan ve önemli bir başarı kazanan can Yaman’ın açık görüşlü birisi olması da bu açılımı yapmasında kendisine fayda sağladı.

Ayrıca hem İngilizce hem de İtalyanca konuşabilen Can Yaman, kişiliğinin verdiği özelliklerle de hayranları ile sıcak bir iletişim kurabiliyor. Samimiyetini ve doğallığını karşısındakini yansıtan oyuncu, bu yönleri ile meslektaşlarının bir adım önüne çıkmayı başardı.

Can Yaman’ın çok hızlı bir kariyer yükselişi sergilemesi, aynı mesleği yapan arkadaşları arasında da kıskançlıklara neden oluyor. Can Yaman bir röportajında bu durumu gözler önüne seren açıklamada bulundu. Oyuncu diyor ki: “Size çok kıskanç olduklarını söylemeseydim ikiyüzlü olurdum, ama artık alıştım.”

Oyuncular arasında gerçekten de büyük bir rekabet var. Türkiye’de çok sayıda oyuncu ve çok sayıda proje bulunuyor.

Reytingler ve sosyal medya ilgisi de bir oyuncuyu öne çıkartan en önemli faktörler. Herkes birbiri ile rekabet halinde. Can Yaman ise bu isimlerden bir adım öne çıktı.

Çünkü Can, yurt dışına açıldı ve geniş bir hayran kitlesi kazandı. Hatta kendi parfümünü çıkartarak markalaşmaya da başlayan Can Yaman, büyük adımlar atıyor.

Can Yaman, rekabetin ne kadar sert olduğunu da şu sözlerle anlattı: “Tarif edilemez bir rekabet var, ancak bazı durumlar karşısında sabır ve gülümseme iki en iyi silah. Başarılı olduğunuzda her zaman sizi itibarsızlaştırmaya hazır olanlar var.”