Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’nin Aziz dizisinin afişine övgü dolu yorumlar!

Show TV’nin Aziz dizisinin afişine övgü dolu yorumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Murat Yıldırım çok ses getiren Ramo dizisinden sonra yine çok iddialı bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, yeni sezonda Show TV’de  yayınlanacak olan Aziz dizisinde Damla Sönmez ile baş rolü paylaşacak. Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan’ın gerçekleştirdiği, sezonun heyecan yaratan dizisi Aziz’in ilk afişi yayınlandı.

Murat Yıldırım afiş heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunun tüm görkemiyle yer aldığı ilk afişe Yıldırım’ın takipçilerinden de pek çok yorum geldi.

Show TV'nin Aziz dizisinin afişine övgü dolu yorumlar! 7

Gelen yorumlar arasında ‘Kadroya bak şampiyonlar ligi gibi’, ‘Baya baya iyi’, ‘Murat ve Damla harikasınız’ yorumları dikkat çekti. Ekran yolculuğu için gün sayan Aziz, çok yakında Show TV’de izleyici ile buluşacak.

Aziz dizisinde başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış’ın yanı sıra, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez, Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya’nın da aralarında bulunduğu önemli isimler yer alıyor.