Ana sayfa Sinema Hazal Kaya ve Onur Tuna’lı Benden Ne Olur gün sayıyor!

Hazal Kaya ve Onur Tuna’lı Benden Ne Olur gün sayıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen iki oyuncusu Hazal Kaya ve Onur Tuna’yı bir araya getiren ve yayınlanması yılan hikayesine dönen Benden Ne Olur filmi çok yakında sinemalarda. İzleyicilerin uzun süredir beklediği film 26 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

Med Yapım tarafından çekilen Benden Ne Olur isimli filmin çekimlerinin üzerinden bir sene geçti. Film gösterime girecekken pandeminin en sert günleri yaşandı ve yayını ertelendi. En son Eylül 2021’de yayınanacağı açıklanmıştı ancak yine ertelenmişti.

Benden Ne Olur filminin yayın tarihi nihayet belli oldu. Filmin 26 Kasım’da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Hazal Kaya ve Onur Tuna'lı Benden Ne Olur gün sayıyor! 7

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci yer alıyor. Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu ise Murat ve Emrah Kaman’a ait. Benden Ne Olur Filmi, Sertab Bal isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen “düzenli” hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır. Sertab, ablasının “senden hiçbir şey olmaz’’ demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve büyük bir mücadeleye girişir.

Bu arada filmin iki başrol oyuncusu yakında yeni dizileriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Onur Tuna, Fox TV’de yayınlanacak olan Mahkum isimli dizisi için hazırlıkları sürdürüyor. Dizinin ne zaman ekrana geleceği henüz belli değil.

Hazal Kaya da yine Fox TV’de ekrana gelecek İmkansız isimli bir dizide rol alacak. Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Gece isimli gizemli bir kadına hayat verecek.