Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Baba dizisi için kollar yeniden sıvandı! Aşk hikayesi öne çıkarılacak!

Show TV’nin Baba dizisi için kollar yeniden sıvandı! Aşk hikayesi öne çıkarılacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de Salı akşamları yayınlanan Baba dizisi, tanıtımlarıyla dizi başlamadan önce dikkatleri çekmişti. Özellikle başrolde Haluk Bilginer’in yer alıyor olması, bir kısım izleyici için öncelikli bir tercihti. Usta Oyuncu Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı dizi, beklenen reytingleri alamıyor.

Kanalın iddialı projesinde yine son dönemin popüler başarılı isimlerinden Tolga Sarıtaş da yer alıyor. Kadronun diğer kısmı da yine beğenilen ve oyunculuklarıyla da alkış alan isimlerden oluşuyor. Fakat bir şekilde kanalın istediği ve beklediği reytingler alınamadı.

Baba dizisinin hikayesi başta dikkatleri çekse de izleyicinin ilgisini yüksek tutmak zorlaşıyor. Ortalama reytingler alan dizi, Salı akşamları belli bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Fakat bu durum, kanalı da yapımcıyı da tam olarak tatmin etmiyor. Zira zorlu rakipleri karşısında Baba dizisinin her an alt sıralara inmesi olası!

Üç Kız Kardeş dizisi, hızla ilk sıraya yerleşerek, Baba dizisinden bir hafta sonra başlayan bir yapım olarak büyük dikkat çekti. Ancak aynı başarıyı Baba gösteremedi. En yakın rakiplerinden atv’nin Destan dizisi de Baba’nın önünde.

Kanalın üzerinde titizlikle durduğu Baba dizisine ilgiyi arttırmak için yeni gelişmeler yaşanacağı da son bölümden anlaşılıyor. İzleyicinin özellikle dizinin aşk sahnelerine olan ilgisi farkedilince, senaryoda İlhan ve Büşra çifti için özel bir düzenleme yapılacağı da görülüyor.

Show TV'nin Baba dizisi için kollar yeniden sıvandı! Aşk hikayesi öne çıkarılacak! 8

Sosyal medyada izleyicilerden iki aşıkla ilgili gelen yorumlar, dizinin senaryosunda bu hikayeyi daha da güçlendirmek için yeni atılımlar yapılması gerektiğini de ortaya koymakta! Reytinglerde yaşanan hüsran, hikayeye aşk sahnelerini daha çok yerleştirerek aşılmaya çalışılacak.

Bazı izleyicilerin diziyi sırf Haluk Bilginer’in performansı için izlediklerini açık açık söyledikleri yorumlara yansımakta. Son bölümlerde ise Hakan Kurtaş’ın oynadığı İlhan ve Özge Yağız’ın hayat verdiği Büşra çiftine karşı izleyici ilgisi de giderek artıyor. Dizinin takipçileri her bölümün ardından #İlBüş etiketiyle binlerce paylaşım yapmakta.

Show TV'nin Baba dizisi için kollar yeniden sıvandı! Aşk hikayesi öne çıkarılacak! 9

Bu durum karşısında da senaryo ekibinin giderek bu aşk hikayesine daha da yoğunlaşarak reytingleri arttırma amaçları dizinin bölümleri ilerledikçe görülüyor. Senaristlerin İlhan ve Büşra aşkına ağırlık vermeye hazırlandıkları kulis bilgileri olarak da gündeme gelmekte.

Bu arada diziye önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde Dilara Aksüyek de dahil olacak. İstanbullu Gelin dizisindeki ‘fettan kadın’ imajı ile hafızalara kazınan Dilara Aksüyek, Baba dizisine geliyor. Bu kez Elif isimli bir karaktere hayat verecek. Elif karakterinin hikayeye yeni bir heyecan getirmesi ve reytingleri yükseltmesi bekleniyor.

Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Baba yeni bölümüyle 29 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!