Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyaya göre, Aşk Mantık İntikam dizisinin düşen reytinglerinin sorumlusu Burcu Özberk

Sosyal medyaya göre, Aşk Mantık İntikam dizisinin düşen reytinglerinin sorumlusu Burcu Özberk

tarafından ker_def

SosTelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin 38. bölümü izleyicilerle 25 Mart akşamı buluştu. Fox TV’nin önce 39. bölümde final yapmasına karar verdiği dizi, daha sonra alınan karar ile 3 bölüm daha uzatıldı.

22 Nisan’da yayınlanacak olan 42. bölüm ile birlikte dizinin final yapacağı da kesinleşti. Burcu Özberk, final kararı ile ilgili yaptığı açıklamada son bölümlerin çekimlerini yaptıkları ve 42. bölümde bitireceklerini söyledi. İşte ünlü oyuncunun yaptığı bu açıklamanın dizinin reytinglerinde düşme yaşanmasına neden olduğu değerlendirmesi yapılıyor.

Dizi hayranlarının sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda Burcu Özberk’in açıklamasından sonra reytinglerinin düşmesinin normal olduğu ifade ediliyor. Dizi hayranları final açıklaması sonrasında birçok kişinin diziyi izlemekten vazgeçtiği düşüncesini savunuyor. Bu noktada Burcu Özberk’e de bazı hayranlar tepki gösteren yorumlar paylaştı.

yal medyaya göre, Aşk Mantık İntikam dizisinin düşen reytinglerinin sorumlusu Burcu Özberk 2

Haziran ayından bu yana devam eden ve kış sezonundaki iddialı dizilerin arasından sıyrılarak bu noktaya kadar gelen Aşk Mantık İntikam için bu sürecin bir başarı olduğunu söylemek gerekiyor.

Dizinin hayranları ise yayınlanan 38. bölümün çok güzel olmasına rağmen, gelen reytinglerin düşüklüğünden yakındı. 38. bölüm tüm kategorilerde 3’lü reytinglerin altında gerçekleşti ve bu haliyle de büyük şaşkınlık yaşattı.

Tüm kişilerde 16. sırada yer alan dizi, AB’de günü 13. bitirdi ve ABC1’de de 15.’lik elde edilebildi. Bu bölümün çok güzel olduğunu ve bu reytingleri hak etmediğini belirten birçok izleyici sosyal medyada paylaşım yaptı.

Finalin duyurulmuş olmasının bu sonuca neden olduğunun düşünenler bulunurken, artık herkesin ne olacağını bilmesinin de ilginin azalmasında etkisinin bulunduğu değerlendirmeleri yapıldı.

Dizi hayranları sosyal medyada, “Gelmiş geçmiş en iyi uyumlu çifti harcadınız” diyerek yine senaristlere eleştirilerde bulundu. Son 4 bölümün çok daha güzel yazılması temennisinde bulunan AşK Mantık İntikam hayranları, senaristlere de sosyal medyadan mesaj yolladı.