Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisiyle çok sevilen Aslıhan Güner, öyle bir eğitime başladı ki şaşırtacak!

Kuzey Yıldızı dizisiyle çok sevilen Aslıhan Güner, öyle bir eğitime başladı ki şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli romantik komedi dizisinde büyük bir çıkış yakalamıştı. İsmail Demirci ile başrolünde oynadığı dizideki rolüyle çok sevilen oyuncu, yeni sezona bir başka dizi ile giriş yaptı ama umduğunu bulamadı!

Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde Karadenizli bir kadını başarıyla canlandırıyordu. Dizi için uzun saçlarını kırmızıya boyatan oyuncu, kıyafetleriyle de büyük beğeni toplamıştı. Oyunculuğu ile hayran sayısını da büyüten Aslıhan Güner, bu sezon başında ise Uzak Şehrin Masalı isimli bir dizide rol almıştı.

Dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve 5. bölümde final yaptı. Aslıhan Güner, o günden beri başka bir projede yer almadı. Oyuncunun sosyal medya hesaplarını takip edenler, bol bol spor yaptığını, kardeşleri, annesi ile buluştuğunu, arkadaşları, sevdikleriyle vakit geçirdiğini ve eşi Mert Kılıç ile ayrı kalan zamanlardan sonra birarada olmanın keyfini sürdüğünü görmekte.

Aynı zamanda oyuncu, bu süreçteki boş zamanlarını bir başka aktivite ile de değerlendirmekte. Aslıhan Gürel, bir süre önce elinde nota kağıtlarını çektiği bir fotoğrafını paylaşarak 3 aydır bir uğraşısı olduğunu aktarmıştı…

Kuzey Yıldızı dizisiyle çok sevilen Aslıhan Güner, öyle bir eğitime başladı ki şaşırtacak! 9

Güner, uzun zamandır yapmak istediği bir işe başladığını göstermekteydi. Müzikle ilgilendiği anlaşılan oyuncunun, ses eğitimi aldığı sanıldı önce. Zira sesinin güzelliği, zaten dizide bol bol şarkı söylemesinden de biliniyor.

Kuzey Yıldızı dizisiyle çok sevilen Aslıhan Güner, öyle bir eğitime başladı ki şaşırtacak! 10

Fakat ilerleyen süreçte Aslıhan Güner, ne ile uğraştığını hayranları ile paylaştı. Oyuncu, Çello çalmak için eğitim almaya başlamıştı. İlk ders aldığı günden bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Yeni bir aşk” diyerek tanımladığı Çello çalma isteğini anlattı. Kalbini büyüleyen bir enstrüman olan Çello çalmak konusunda oldukça kararlı olduğu anlaşılıyor oyuncunun.

Kuzey Yıldızı dizisiyle çok sevilen Aslıhan Güner, öyle bir eğitime başladı ki şaşırtacak! 11

Aslıhan Güner, dizi çalışmalarına ara verdiği bir süreçte Çello derslerine gidiyor. Hayli mutlu olduğu görülen oyuncu, “Öğrenmeye devam, kocaman bir aşkla” notuyla da son olarak üstteki pozunu paylaştı…