Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Baba dizisinde büyük hayal kırıklığı, final ihtimali güçleniyor!

Show TV’nin Baba dizisinde büyük hayal kırıklığı, final ihtimali güçleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde yer aldığı Baba dizisinin 24. bölümü geride kaldı ve reytinglere bakıldığı zaman da işlerin iyi gitmediğini söyleyebiliriz. İlk sezonunda ortalamanın üzerinde reytingler alan dizi, hikayesinin yeterince akıcı olmaması ile eleştiriliyordu.

İkinci sezonda diziye yeni oyuncular ile birlikte, büyük bir değişim ruhu hakim oldu. Dizinin Gökhan Horzum tarafından yazılan hikayesinde öyle büyük değişimler oldu ki, ilk sezonu hatırlayanlar, ikinci sezonda büyük şaşkınlık yaşadı. Hem yeni katılan karakterler hem de daha hareketli sahnelerle dolu yeni hikaye kurgusuna rağmen Baba dizisi istenilen başarıyı bir türlü sağlayamıyor.

Dizinin 24. bölümünde reyting tablosunda ilk 10 program arasına hiçbir kategoride girememiş olması da sıkıntılının iyice büyüdüğünü gösteriyor. Artık ortalamanın altına sarkan reytingleri ile izleyici kaybının net bir şekilde gözüktüğü Baba dizisi için yolun sonuna doğru adım adım gidildiği gerçeğini görmek gerekiyor.

Bu yoruma neden olan şey ise, artık hikayenin büyük izleyici kitlelerini kendisine çekebilecek noktada olmaması olarak gösterebiliriz. Dizi bundan böyle ortalamanın altında reytinglerle yoluna devam edecek gibi bir izlenim oluştu.

Show TV'nin Baba dizisinde büyük hayal kırıklığı, final ihtimali güçleniyor! 7

Show TV, diziyi hemen yayından kaldırma gibi bir reflekste bulunmayacaktır ama, ikinci sezon itibariyle bu düşen reyting tablosundaki durumun kanal yönetimini yavaş yavaş bir karar almaya doğru itmesi kimseyi şaşırtmamalı. Baba dizisi 24. bölümü ile geniş kitleleri kendisine çekebilme adına olumsuz bir görüntü çizdi ve gelecek adına bir belirsizlik oluştu.

Dizinin hikayesi artık izleyicileri kendisine çekemiyor ve birçok dizi hayranı da ilk sezona oranla ikinci sezonda düşük gelen reytingler sonrasında final ihtimalinin daha da güçlendiğini düşünüyor.