Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisi 25. bölümde yeni bir dönem başlıyor!

Kasaba Doktoru dizisi 25. bölümde yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeniyle izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 18 Kasım Cuma akşamı yirmi beşinci bölümüyle ekrana geliyor. Uluçınar’da yeni bir dönem başlıyor… Hakan Hoca babasını kurtarabilecek mi? İşte Kasaba Doktoru dizisinin 25. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Erol’un ölümü başta Hakan, Yalçın ve Neslihan olmak üzere herkes için yeni bir dönemin başlangıcı olur. Açıklanan vasiyet Yalçın ve Neslihan için yeni bir savaşın habercisidir. Hakan açısından her şey yolunda görünmektedir fakat bu durum fazla uzun sürmeyecektir. Geçmişi kurcalayan bir gazeteci Hakan’ın peşine düşer.

Şeref’in ameliyatı için her geçen gün şartlar zorlaşmaktadır. Hakan ameliyat için bir ekip kurar. Leyla ve Nazlı birinci asistan olma yarışına girer. Araya ikisi arasındaki tartışma Ömer’i dostuyla sevdiği kadın arasında bırakır. Ömer, Leyla’ya tekrar evlenme teklif eder. Nazlı ile Berk ise beraber zaman geçirmeye başlar. Mine ve Hakan, Zeynep’i evlat edinecekleri sırada yollarına çıkan engeli aşmak için çaba gösterir.

Yalçın’ın planı beklenmeyen gelişmelere sebep olur. Hakan babasının ameliyatına yetişmeye çalışırken önüne hesapta olmayan bir engel çıkar. Hakan kendisini hem de babasını kurtarabilecek midir?

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle Cuma günü TRT 1’de…