Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin büyük anlamlar yüklediği yeni dizi!

Show TV’nin büyük anlamlar yüklediği yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında 1 Kasım Pazartesi gününden itibaren Üç Kuruş isimli yeni bir dizi başlıyor. Ay Yapım imzasını taşıyan dizi, İçerde ve ardından Çukur ile devam eden konseptin üçüncü projesi olarak sunuluyor. Dizinin hikayesi roman mafya lideri ile amansız bir polisin mücadelesi olarak öne çıkıyor. Çukur dizisinde olduğu gibi Üç Kuruş’ta da yine bir mahalle kavramı üzerinden hikaye oluşturuldu.

Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşacak olan Üç Kuruş dizisine Show TV büyük anlamlar yüklüyor. Bugüne kadar çok yoğun bir şekilde tanıtımı yapılan dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç bulunuyor. Nursel Köse, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade de kadın oyuncular olarak öne çıkıyor…

Show TV'nin büyük anlamlar yüklediği yeni dizi! 7

Üç Kuruş, Show TV tarafından Çukur’un bıraktığı yerden devam etmesi beklenen bir proje. Yani 4 sezon boyunca büyük başarılar ve birincilikler kazanan Çukur ne yaptıysa, Üç Kuruş’tan da kanal yönetimi aynı başarıyı bekliyor.

İşte bu beklenti izleyicilerde de var. Bu nedenle de Üç Kuruş’un çok iyi reytingler alması ve sezon boyunca da pazartesi akşamlarının sürükleyici yapımlarından birisi olması şart.

Diziye büyük emek verildiği ve hazır bir izleyici kitlesinin olduğunu da söylemek doğru olacaktır. Ancak reytingler beklendiği gibi gitmez, hikaye de izleyicileri sarmaz ise büyük bir hayal kırıklığı da ortaya çıkabilir.

Şimdilik görünen görüntü Üç Kuruş’un Çukur’un bıraktığı yerden ilerlemesi, onun yerini doldurması ve iyi reytinglerle Show TV’nin yüzünü güldürmesi olarak ifade edilebilir. İlk bölüm reytingleri de bu anlamda büyük önem taşıyor.