Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, Benim Hayatım dizisine kızgın!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, Benim Hayatım dizisine kızgın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Benim Hayatım isimli dizi projesinin yapımcısı Bahadır Özdener… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın senaristliğini yapan Özdener, bu sezon da BVB Yapım olarak atv dizisinin yapımcısı konumuna da geçti… Ancak dizinin 200. bölümü yayınlanmadı ve atv ile büyük sorun çıktı… Oktay Kaynarca da yaptığı ayrılık açıklaması ile işlerin çok karışmasına neden oldu.

Benim Hayatım dizisi ise bu yaşanan krizden dolayı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları tarafından olumsuz yorumlarla sosyal medyada anılmaya başladı.

BVB Yapım’ın yeni dizisi için 6 sezondur devam eden fenomen bir yapımı arka plana attığı gibi bir düşünceye sahip olan dizi hayranları sosyal medyada eleştirel yorumlar yapıyor.

Benim Hayatım aslında farklı bir kanalda, farklı oyuncularla birlikte hazırlanan bir proje. Ancak yapımcısı Bahadır Özdener ve genel yönetmeni de Onur Tan. Ayrıca Savaş Özdemir de dizinin başrolünde yer alıyor. Bu üç ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kaynaklı olduğu için yaşanan krize tepkiler Benim Hayatım dizisine de yansıtılıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, Benim Hayatım dizisine kızgın! 2

Bazı dizi hayranları Bahadır Özdener’in yeni dizi projesi için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı geri plana attığı düşüncesine sahip olduğu için böyle bir tepki veriyor.

Elbette ki, bu tepkiler duygusal ve izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitme endişesini taşıyor. Ancak sosyal medyada Benim Hayatım dizisinin daha ilk bölümü yayınlandığı gün bu şekilde olumsuz tepkiler alması da tüm ekibe haksızlık oldu.