Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Çukur dizisinde finale 23 bölüm kaldı!

Show TV’nin Çukur dizisinde finale 23 bölüm kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada Çukur dizisinin 125.bölümde final yapacağına yönelik iddialar vardı. İzleyiciler de bu durumdan duydukları rahatsızlıkları iletmekteydi… 102 bölümü geride kalan dizinin geride 23 bölüm daha yayınlanıp ekrana veda edeceği belirtiliyor.

TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş, Çukur dizisinin 125. bölüm itibariyle ekran ömrünü tamamlayacağı iddiasını ortaya attı. Daha önce oyuncular final iddiası hakkında bir detay vermemişlerdi. Yapım tarafında da resmi bir açıklama yok. Ancak kulislerden gelen bilgiler Çukur’un bu sezon sonunda izleyicisine veda edeceğini gösteriyor.

Temmuz ayında dünyaya gelen oğlu Marsel ile ilgilenmek isteyen Erkan Kolçak Köstendil’in bir süre dizide yer almayacağı da ortaya çıkmıştı. Hikayenin artık zorlanmaya başlamasının yanı sıra, dün akşam yayınlanan 102. bölümün reytinglerinin de düşüş sergilemesi dikkat çekti.

Show TV'nin Çukur dizisinde finale 23 bölüm kaldı! 7

Show TV adına ise Çukur dizisinin final yapması büyük bir kayıp olacaktır. Zira 6’lı reytinglere ulaşan Çukur’un 4. sezon da bile güçlü bir şekilde yoluna devam edebiliyor olması önemli bir başarı.

Elbette ki yapım, ekip ve oyuncular, senaryo grubu yorulmuş da olabilir. Ancak Çukur dizisi devam etmek ister ise 5. sezonda da izleyicilerin desteğini alacağı kesin…

Sosyal medya yorumlarında dizi hayranları Çukur’un devam etmesi gerektiğini belirten yorumlarıyla final iddiasına karşı devam edilmesi yönünde ekibe motivasyon vermeye çaba harcıyor.

Yeni bir transfer gelişmesini de duyuran Birsen Altuntaş’ın final iddiası da mesajında yer aldı.