Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kızmaz ile Burcu Gölgeder ikilisi Yalancılar ve Mumları dizisinde parlayacak!

İlker Kızmaz ile Burcu Gölgeder ikilisi Yalancılar ve Mumları dizisinde parlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım imzalı yeni dizi Yalancılar ve Mumları dizisinde ilginç ikililer oluşacak. Bu çiftlerden birisi olarak Burcu Gölgedar ve İlker Kızmaz’ı ekranda göreceksiniz.

Dizide Şebnem karakterine hayat verecek olan Burcu Gölgedar, Avlu dizisindeki Melek karakteri ile dikkatleri çekmişti. Çukur dizisinde ise Seval olarak ekrana gelen oyuncu, şimdi yeni dizi ile birlikte kariyerinde büyük bir adım atmayı hedefliyor.

1975 Samsun doğumlu olan İlker Kızmaz ise tecrübeli bir isim ve bugüne kadar birçok etkileyici rolde yer aldı. Son dönemde Payitaht Abdülhamid dizisindeki Şehzade Mehmet karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ayrıca Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde ise Mustafa Kemal Paşa karakteri ile göz doldurdu.

İlker Kızmaz’ı izleyiciler en son TRT1’deki Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Arslantaş karakteri ile ekranda gördü. Şimdi ise oyuncu Yalancılar ve Mumları dizisi için anlaşma yaptı.

Aşçı olan Hasan karakterine hayat verecek olan İlker Kızmaz ile Şebnem olarak izleyeceğimiz Burcu Gölgedar partner performansları ile çok merak ediliyor.

İkilli dizinin eğlenceli ve sempatik çifti olan Şebnem ile Hasan olarak yer alacak. Uyumları çok merak edilen ikilinin bu dizi ile iyi bir çift olarak parlaması bekleniyor.

Şebnem ile Hasan’ın çocuk yapma mücadelesinde ise birçok kişi kendisini görebilir.