Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin hiç dizisi kalmadı ama yeni gelen bir dizinin kadrosu parmak ısırtıyor!

Show TV’nin hiç dizisi kalmadı ama yeni gelen bir dizinin kadrosu parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yeni sezon Show TV için çok sıkıntılı geçebilir. İzleyicilerin alışkanlık edindiği ve yyeni sezonu beklediği bir dizisi olmayan kanal yeni yapımlarla yoluna devam ediyor.

Yaz ekranında önce Kahraman Babam ardından da Cam Tavanlar dizisi yayından kaldırıldı. Her iki dizi de ekranda sadece 8 bölüm kalabildi. Dizilerin yayından kaldırılmasının nedeni ise çok düşük gelen reytingler oldu. Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır’ın başrolünde yer aldığı itfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı Kahraman Babam iyi bir projeydi.. Aynı şekilde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın buluştuğu Cam Tavanlar da başarılı olması beklenen bir yapımdı.

Ancak her iki dizinin de sıkıntılar yaşaması, izleyicilerin ilgisini çekememesi ve ekranda parlayamaması final kararlarını getirdi. Şimdi ise Show TV, yeni sezon için yepyeni dizilerle yeniden izleyicileri ekranına taşımanın zorluklarını yaşayacak.

Yalancı isimli yeni bir dizi hazırlığı içindeki kanal, bu yapıma çok güveniyor. The Liar isimli dizinin uyarlaması olan Yalancı’nın hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok iddialı… Show TV’nin Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı, Alev Alev ve Çukur dizilerine final yaptırmasından sonra yeni sezon için büyük atak yapması şart.

Yalancı dizisi masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı karakterleriyle ekranda çok dikkat çekecek. Dizi aslında insan ilişkilerini ve günümüz dünyasını da anlatacağı için psikolojik derinliği yüksek bir yapım olacak.

Adalet mücadelesini de izleyeceğimiz Yalancı’nın oyuncu kadrosu ise çok dikkat çekiyor. İşte dizinin açıklanan tam oyuncu kadrosu:

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’a; İmer Özgün Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin