Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dizi yok piyasada! atv dizisi yurt dışında da baş tacı oldu!

Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dizi yok piyasada! atv dizisi yurt dışında da baş tacı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3 sezondur yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin büyük başarısı sadece ülkemizi değil, yurt dışını da etkiliyor. Birçok ülkede yayınlanan dizi, her ülkede çok iyi sonuçlar elde etti.

Fatmagül’ün Suçu Ne?, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Sevda gibi Türk dizileri yurt dışında müthiş bir ilgi ile karşılanmıştı. Son dönemde ise bu yapımlara Kadın, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Anlat Karadeniz, Sen Çal Kapımı, Erkenci Kuş gibi diziler eklendi…

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Türk dizileri için açıklamada bulunan İspanya’nın en büyük medya kuruluşu Atresmedya’nın içerik müdürü Jose Anton, önemli detaylar veriyor… Mesela Bitter Land ismi ile yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarısını bir yabancının sözlerinde bulmak çok değerli…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun köşesinde de yer alan Jose Anton’un sözleri şöylle: “Bununla başlıyoruz. Hem Türkiye’de hem de yayınlanan ülkelerde son üç yıldır birinci oldu. Süper bir yapım. Düşünüyoruz ki, günü kapatacak böyle çok proje yok piyasada.”

Gerçekten de bir Türk dizisi için İspanya’nın en önemli kanallarından birisinin içerik yöneticisi tarafından söylenen bu sözler çok değerli.

Bir Zamanlar Çukurova çok etkileyici bir hikaye ve oyunculuk performanslarına sahip. Türkiye’nin en önemli dönem dizilerinden birisi ve Adana’da yoğun bir emek sonrası ortaya çıktı.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer alan dizi, şimdi 3 başrol oyuncusunu kaybetti. Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık dışındaki isimler diziye geçen sezon veda etti. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonu da çok etkileyici olacak. İbrahim Çelikkol ile anlaşma sağlandı ve çok önemli bir karakter ile hikayeyi değiştirmeye geliyor.