Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin iki dizisi, yaz ekranına damgasını vuracak!

Show TV’nin iki dizisi, yaz ekranına damgasını vuracak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi

Yaz dizileri birer birer ekrana gelmeye başladı. Kanallar bu yaz çok fazla dizi yayınlamayacak. Yani geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yaz dizi bombardımanına tutulmayacağız.

Show TV’de şimdilik 2 yeni dizinin tanıtımları yapılıyor. Yeni bir dizi daha gelir mi henüz belli değil. Ancak uzun süredir çalışmaları süren Darısı Başımıza ve Meleklerin Aşkı dizileri, bu yaza damgasını vuracak romantik komedi tarzıyla izleyiciyi kendisine çekecek gibi duruyor.

İki diziye yakından bakalım. Kimler oynuyor, konusu ne, izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

İşte ayrıntılar:

DARISI BAŞIMIZA

Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza’nın henüz yayın tarihi belli değil.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

Show TV'nin iki dizisi, yaz ekranına damgasını vuracak! 8

Yaz ekranını ısıtmaya hazırlanan ve tanıtımlarıyla beğeni toplayan Darısı Başımıza’dan üçüncü tanıtım geldi. Sahilde ateş başında dans eden Öykü (Elif Doğan) ve Ozan’ın (Ozan Dolunay) romantik anlarının ekrana geldiği tanıtımda evlilik haberini alan Zerrin (Devrim Yakut) boş durmuyor. Zerrin, kızı Öykü’nün evleneceğini dosta düşmana duyururken, kötü bir sürprizle karşılaşıyor. Canan’ı (Nergis Kumbasar) ve oğlu Cem’i (Özgün Karaman) kızı Öykü’yü istemeye geldiklerinde evden kovan Zerrin, Canan’ın sert tepkisiyle karşılaşıyor. Cem’le konuştuğu sırada Ozan’ı gören Öykü’nün hızla uzaklaştığı anlar merak uyandırırken, yolları kesişen Öykü ve Ozan’ın hikayesi heyecanla bekleniyor.

“Bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha!” mottosuyla yola çıkan Darısı Başımıza’da ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün (Elif Doğan) evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur.

Darısı Başımıza yakında Show TV’de başlıyor!

Show TV'nin iki dizisi, yaz ekranına damgasını vuracak! 9

MELEKLERİN AŞKI

Son dönemin parlayan yıldızları Gülper Özdemir ve Berkay Hardal’ın oynayacakları Meleklerin Aşkı dizisinin yayın tarihi açıklandı. Dizi 5 Temmuz Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Teaserların yayınlanmasıyla sosyal medya üzerinde büyük beğeni toplayan ikili şimdiden çok konuşulacağa benziyor. Dizide Melek karakterine hayat vererek, inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kızı canlandırmaya hazırlanan Gülper Özdemir, “Melek ile kendimi çok bağdaştırdım. Ben de inatçı ve adaletli bir insanım. Haksızlığa tahammül edemem” dedi.

Yağmur karakterine hayat veren Berkay Hardal ise seyirci karşısına daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam rolüyle çıkacak. Hardal, “Böylesine güzel ve eğlenceli bir projede yer almak benim için çok özel ve güzel. Rolüme hazırlanırken zorlandım. Bebekken hayatla imtihanı başlamış olan bir karakteri canlandırıyorum” diye konuştu.

DİZİNİN KONUSU:

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur. Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek miydi? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek mi, gelemeyecek mi, gelseler de mutlu olacaklar mı? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI!

Aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini aile dizisinde birleştiren Meleklerin Aşkı dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı sosyal medyada yaklaşık 1 milyon kez izlendi. Yağmur (Berkay Hardal) ve Melek’in (Gülper Özdemir) yaşayacağı fırtınalı ve eğlenceli günlerin sinyallerinin verildiği romantik tanıtım sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yapımcılığını Süreç Film’in/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.