Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de koca bir sezon katili mi arayacağız?

Ufak Tefek Cinayetler’de koca bir sezon katili mi arayacağız?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finaliyle hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Dizi, sezona hızlı bir giriş yapmış, oyunculuklar, hikaye, mekanlar ve kostümleriyle uzun süre konuşulmuştu.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizi, ilerleyen bölümlerde benzer konular etrafında dönüp durmaya başlayınca eleştirilerin de ardı arkası kesilmedi.

Dizinin ismindeki cinayetlerle ilgili, bir türlü beklentiyi karşılayacak bir gelişmenin yaşanmaması, sosyal medyada izleyenlerin de sezon sonuna kadar eleştirdiği bir konu olmuştu.

Sezon başındaki ivmeyi sezon sonuna doğru düşüren dizi, son bir kaç bölümde durumu biraz daha toparladı.

Umutlar sezon finaline kaldı ve finalde kimin katil olduğunu göremediğimiz ancak kurbanın belli olduğu bir bölüm izledik.

Dizinin 4 Kare As’ı Oya-Merve-Arzu ve Pelin’den birinin ölmesini bekleyen izleyiciyi, ‘etkisiz eleman’ olarak tabir ettikleri Edip’in ölmesi pek de tatmin etmedi!

“Koca sezon onca gizemli olayın içinden çıka çıka Edip mi çıktı?” şeklinde eleştirilere maruz kalan dizi, sezon finalindeki kavga sahneleriyle ise büyük beğeni topladı.

Özellikle Arzu ve Burcu arasında banyoda geçen kavga sahnesi, Türk televizyon tarihinde neredeyse bir ilke imza attı. Uzun süre uzman kişiler tarafından eğitilen iki oyuncunun performansı, büyük övgü topladı.

Ufak Tefek Cinayetler'de koca bir sezon katili mi arayacağız? 8

Diziyi izleyenlerin, meşhur pencereden kimin düşeceğini izlediği o dört kadının kavga sahnesi de ağır çekimlerle ekrana yansıdı ve beğeni topladı.

Ancak düşe düşe koca bir sezon boyunca baktığımız o pencereden Edip’in düşmesi, izleyenlerin de motivasyonunu düşürdü!

Şimdi umutlar yeni sezona bağlandı. 32. bölümüyle final yapan dizinin yeni sezonunda yine bir 32 bölüm katili arama faaliyetine girilip, araları uzun bakışmalar, olmadık hikayelerle doldurmak gibi bir yola giderse, yine büyük hüsran yaratacak gibi duruyor.

Ufak Tefek Cinayetler’in izleyicisinin bu kadar beklenti içinde olmasının nedeni, ekranda farklı bir hava yaratan, sezona iddialı giren, oyunculukları ve farklı hikayesiyle izleyenleri bir anda içine çeken tavrıydı.

Ufak Tefek Cinayetler'de koca bir sezon katili mi arayacağız? 9

Bu hali korumayı sezon sonuna kadar öyle böyle götürmeye çalıştı dizi. Takipçileri de bir umutla her hafta ekran karşısına geçtiler.

Ancak yeni sezonda aynı krediyi izleyici tanır mı, karşısına başka iddialı bir dizi daha gelir mi şu anda belli değil ama acilen toparlanıp, ilk bölümlerdeki büyüyü yeniden yakalaması gerektiği konuşuluyor.

Bir sezon kurban kim diye bekleyen izleyicinin, bir sezon da katil kim diye aynı merakla beklemeyeceği, yaşanan hayal kırıklığının üzerine pek de mümkün görünmüyor.
UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Üstelik karşısında Kadın gibi güçlü bir dizi varken!

Bir başka iddialı dizinin de gelme ihtimali ele alınırsa, Ufak Tefek Cinayetler’den beklenti yeni sezonda daha büyük.

Üstelik yeni sezon tanıtımı herkes tarafından çok beğenilmiş, yeni sezon için umutlar daha da artmışken, beklenti de yükseldi.

Geçtiğimiz günlerde dizide Serhan’ı oynayan Mert Fırat, yaptığı açıklama ile dizinin takipçilerinin içine bir nebze olsun su serpmişti. Fırat, NTV’de Gülay Avşar’ın sunduğu, En Güzel Buluşmalar programında, “Aslında daha yeni başlıyor. Beklentinin üzerinde bir şey olacak” ifadesini kullanmıştı.

Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Doğan da yazısında diziyle ilgili bakın ne diyor:

“Ufak Tefek Cinayetler geçen yılın parlayan işlerindendi. Ancak büyüsü çabuk bozuldu. Sezon finali ise tam bir hayal kırıklığıydı. Koca bir dönem boyunca sırtını “Cinayeti kim işledi?” sorusuna dayayacaksa işi zor.”

Dileriz, Mert Fırat’ın söylediği yönde gelişmeler yaşanır da ekran bu güzel diziden sezon sonunda mutlu ayrılır…