Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Oğlum dizisinin kadrosu çok güçlü hale geldi!

Show TV’nin Oğlum dizisinin kadrosu çok güçlü hale geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2022 yılında izleyicilerle buluşacak olan yeni bir dizi var. Geçen sezon Alev Alev isimli dizinin yönetmeni olan Ahmet Katıksız’ın proje tasarımını yaptığı yeni dizinin ismi Oğlum…

Etkili bir dram hikayesini izleyicilerin karşısına getirecek olan projenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Menajerimi Ara’dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Canan Ergüder, yeni dizinin başrolünde yer aldı.

Oyuncunun hayranları bu durumdan çok memnun kalırken, Canan Ergüder’in sağlık sorunlarında büyük iyileşme olduğu da belirtiliyor. Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz Nihal Yalçın ile uzun süredir dizilerde yer almayan Songül Öden de yeni projede bir araya gelecek.

Oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çeken Oğlum dizisinin yönetmenliğini Gökçe Usta yapacak. Ay Yapım imzası taşıyan Oğlum dizisinde iki çocuğun yaşadıkları dram yüklü bir hikaye anlatılacak.

Timur Acar ile Serhat Teoman ikilisinin de erkek başroller olarak dizide yer alacağı da ortaya çıktı. Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu ile dikkat çekmesi beklenen proje için yakında ekip sete çıkarak çekimlere başlayacak.