Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde büyük bir sır dikkat çekiyor

Aziz dizisinde büyük bir sır dikkat çekiyor

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İman Elbani’nin hayat vereceği Mısır Prensesi Fevziye’nin görüldüğü tanıtım heyecan uyandırıyor. Adem’in Dilruba’ya büyük bir sır verdiğini söylemesi dikkat çekerken Efnan, saldırıya uğruyor.

Cuma akşamları yayınlanan ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Aziz dizisinin yedinci yeni bölümünde dikkat çeken olaylar yaşanacak. Maksude, Edip Payidar’ın bıraktığı mektubu bulurken “Aziz, babasının mallarını kendisine bıraktığını öğrenebilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı ve izleyiciler heyecan yaptı.

Aziz’in ekrana gelen 6.bölümünde; Aziz, Dilruba’ya olan aşkından vazgeçemeyeceğini anlayarak Dilruba’ya “Adem’le evlenme” dedi. Aziz’in aşk itirafını duyan Dilruba her şeyi geride bırakıp Aziz’le olmaya karar verdi. Aziz ile Dilruba’nın görüştüğünü duyan Kenan ise bunu Adem’e söyledi. Aziz, düğün günü büyük bir şok yaşadı çünkü Dilruba, beyaz gelinliğiyle Adem’in kolundaydı. Adem ile Dilruba’nın karşısına çıkan Aziz, Dilruba’ya elini uzattı ancak Dilruba, Adem ile evlenmeyi seçti. Efnan ise Aziz’in Dilruba’ya aşkını ilan ettiği anlara şahit olunca şehri terk etmeye karar verdi.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.

Aziz, yeni bölümüyle 17 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!