Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi sosyal medyayı ele geçirdi, şimdi yeni bir hedef var!

Kaderimin Oyunu dizisi sosyal medyayı ele geçirdi, şimdi yeni bir hedef var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin bu sezon yayınlanan tüm dizileri arasında en iyi çıkışı yapan Kaderimin Oyunu, yine de ortalamanın altında kalan reytingleri ile herkesi şaşırtmıştı. İlk bölümün ardından heyecanla ikinci bölümü bekleyenler sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturdu.

100 binin üzerinde twitter ortamında paylaşılan mesajlar ile Kaderimin Oyunu dizisinin ikici bölümü yayınlandığı sırada büyük destek verildi. Sosyal medyadan gelen bu büyük desteğin reytinglere çok fazla etki etmesi beklenmiyor… Ancak dizinin yüksek etkileşim elde etmesi daha çok konuşulmasını ve daha çok kişi tarafından duyulmasını sağlıyor.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümü yine duygusal geçti. İzleyenler hikayeden ve oyunculuk performanslarından memnun olduklarını belirten birçok yorum yaptı.

Kaderimin Oyunu dizisi sosyal medyayı ele geçirdi, şimdi yeni bir hedef var! 5

Eşini ve çocuklarını terk eden bir adam karakterinde izlediğimiz Akın Akınözü’nün yurt dışındaki hayranlarının da sosyal medya üzerinden yaşanan bu etkileşim dalgasına katıldıklarını gözlemliyoruz.

Kaderimin Oyunu dizisinin hikayesi çok beğenildi ve reytinglerinin de artması yönünde önemli bir beklenti var. Sosyal medyada elde edilen bu başarının ardından şimdi de reytinglerde dizinin yükselmesine yönelik olarak tanıtım çabalarının arttığını gözlemliyoruz. Yeni hedef reytingleri ortalamanın üzerine çekmek. Dizi, cuma akşamları önemli dizilerin karşısında ayakta kalma mücadelesi veriyor.

Dizinin üçüncü bölümü 17 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak ve ilk fragman da paylaşıldı.