Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin reytingleri düşen dizisine Sahra Şaş dopingi!

Show TV’nin reytingleri düşen dizisine Sahra Şaş dopingi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1994 doğumlu olan ünlü oyuncu Sahra Şaş, 2013 yılından bu yana dizi setlerinde bulunuyor. Oyuncu şimdiye kadar farklı projelerde birbirinden farklı rollerde yerini aldı. Tatar Ramazan dizisi ile başladığı kariyer yolculuğunda ünlü oyuncu; Adını Kalbime Yazdım, Çoban Yıldızı, Bizim Hikaye, Kadın, Zemheri, Ex Aşkım gibi dizilerde bulundu.

Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katılan Şaş, en çok da Bizim Hikaye dizisindeki Çiçek karakteri ile ve Kadın dizisinde canlandırdığı Berşan olarak akıllarda kaldı. Şimdi de oyuncudan yeni bir dizi haberi geldi.

Show TV ekranında yayınlanmakta olan Alev Alev dizisine Bora Cengiz ile birlikte dahil olan Sahra Şaş, hikayede nasıl bir karaktere hayat verecek merakla bekleniyor.

Alev Alev bu sezonun iyi projelerinden olsa da son haftalarda yaşanan reyting düşüşü ve izleyici ilgisinin azalması gibi sorunlarla boğuşuyor.

Senaristler iki yeni karakteri diziye dahi ederek, hikayeyi geliştirmeyi ve bu gidişatı tersine çevirmeye gayret ediyor.