Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisini reytinglerde yükseltecek bir adım atıldı!

Sen Çal Kapımı dizisini reytinglerde yükseltecek bir adım atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi bu sezonu tamamlayabilecek mi, yoksa yayından kaldırılacak mı? İşte bu soru uzun süredir sorulmaya devam ediyor. Önceki hafta reytingleri bir hayli düşen dizi, son bölümünde biraz yükseliş yaşamış ve herkesi şaşırtmıştı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı’nın kanalda yayınlanan tüm diziler arasındaki en düşük performansa sahip yapım olması, ayrıca hikayesinin zorlanmaya başlaması ve izleyici ilgisinin de git gide azalması gibi nedenlerden sezonu tamamlaması pek beklenmiyor.

Ancak dizi, reyting sonuçları ile şimdiye kadar buna direndi. Fox TV de fırsat verdi ve yayından kaldırmak gibi bir adım atmadı. Dizinin senaristleri de yeni bir adım daha atarak bir karakteri daha hikayeye katıyor. İlgiyi artırmaya ve reytingleri yükseltmeye yönelik bir adım bu.

Usta oyuncu Sinan Albayrak dizinin kadrosuna katılacak. Bu çok önemli bir transfer. Zira Albayrak bugüne kadar önemli rollerde yer alan çok başarılı bir isim. Ünlü oyuncuyu dizide Kemal Özcan rolünde izleyeceksiniz. Yeni karakterin neler değiştireceği de merakla bekleniyor.

Sen Çal Kapımı dizisini reytinglerde yükseltecek bir adım atıldı! 7

Dizinin önündeki en büyük engel, çekimleri devam eden ve yayın için hazır bekleyen Savaşçı dizisi…

4 sezon boyunca 99 bölüm ekrana gelen Savaşçı, büyük başarılar kazanmış bir dizi. Yenilenen kadrosu ile ekrana tekrar gelecek olan Savaşçı’nın 5. sezonu başlayacak ama kanalda ayıracak gün yok.

Bir dizinin final yapması lazım ki Savaşçı yayına girebilsin. Şimdilik bu dizinin Sen Çal Kapımı olması çok muhtemel… Ancak Fox TV’nin henüz böyle bir değişim adımı atmadığı ve beklemeyi tercih ettiği de görülüyor.