Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı’nın Cenk’i Bora Cengiz yeniden Dilan Çiçek Deniz ile dizide buluşuyor!

Bodrum Masalı’nın Cenk’i Bora Cengiz yeniden Dilan Çiçek Deniz ile dizide buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılında Peri Masalı isimli dizideki Tolga rolü ile dizi setlerine adım atan Bora Cengiz, tecrübeli bir isim. 12 yıldan bu yana dizi setlerinde yer almakta olan oyuncu, birbirinden farklı dizilerde, çok farklı karakterleri canlandırdı.

Kavak Yelleri dizisindeki Cihan karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu; Türkan, Sana Bir Sır Vereceğim, Yedi Güzel Adım, Çilek Kokusu, Bodrum Masalı, Servet, Tutunamayanlar, Çıplak, Ramo gibi yapımlarda rol aldı.

Her projede kendisini gösteren, tecrübesine yeni tecrübeler katan oyuncu, şimdi de Show TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisine geliyor.

Sahra Şaş ile birlikte hikayeye dahil olacak oyuncunun nasıl bir karaktere hayat vereceği merakla bekleniyor. Bora Cengiz, Alev Alev dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile bir kez daha aynı sete çıkacak.

Bodrum Masalı dizisinde partner olan ikili, büyük ilgi görmüştü. Dilan Çiçek Deniz, Su karakterine hayat verirken Bora Cengiz ise Cenk olarak dizinin kadrosunda yerini almıştı.

Oyuncu; Hazar Ergüçlü, Demet Evgar, Berkay Şahin, Berker Güven, Cihangir Ceyhan ve Cem Bender gibi önemli isimlerle birlikte aynı sette yer alacak.