Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Üç Kuruş dizisi kararı hayranlara binlerce tweet attırdı!

Show TV’nin Üç Kuruş dizisi kararı hayranlara binlerce tweet attırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş dizisi hem yılbaşı arası hem de sonrasında gerçekleşen koronavirüs vakaları nedeniyle iki hafta ekranda yer alamadı.

Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade’nin koronavirüse yakalanması nedeniyle sette yaşanan iptaller, yeni bölümün gecikmesine sebep oldu. Bu durum da diziyi heyecanla bekleyen milyonlarca izleyiciyi üzdü.

Üç Kuruş dizisinin 10. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyordu. Ancak Show TV tarafından fragman paylaşılması ve yeni bölümün 17 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geleceğinin ilan edilmesi hayranları coşturdu.

Twitter ortamında bu haberin ortaya çıkmasının ardından binlerce paylaşım yapan Üç Kuruş hayranları, diziye yeniden kavuşacak olmanın heyecanını yaşadı.

Gün içinde 30 binin üzerine çıkan tweet paylaşıldı ve Üç Kuruş etiketi sosyal medyada bir anda gündemin ilk sırasına yerleşti.

“Niye bu kadar ara verdiniz” diye kızarak koronavirüs vakalarından haberi olmayan izleyiciler dikkat çekerken, özlediklerini söyleyen birçok mesaj paylaşıldı.

Bahar ile Kartal ve Efe ile de Leyla arasında neler yaşanacağını çok merak ettiklerini belirten dizinin hayranları, yeni bölümde bu iki çiftin hikayesinde önemli bir ilerleme görmek istiyor.