Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’daki Akgün’den daha karizmatik birisi geliyor! Alperen Duymaz hayranları mest olacak!

Son Yaz’daki Akgün’den daha karizmatik birisi geliyor! Alperen Duymaz hayranları mest olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz hayranları heyecanla yeni dizisini bekliyor. Son Yaz isimli Fox TV dizisinde Akgün karakterini canlandıran oyuncu çok başarılı bir karakter sunumu ortaya çıkardı. Hafsanur Sancaktutan ile de iyi bir ikili olmasıyla konuşulan Alperen Duymaz, şimdi ise iki kadın partner ile yeni bir dizide yer alıyor.

Bein Connect platformunda 20 Ocak tarihinde ilk bölümü yayınlanacak olan Erkek Severse isimli dizinin Kenan’ı herkesi çok şaşırtacak. Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Kenan, karizmasıyla hayranlarını mest etmeye geliyor. Son Yaz’daki Akgün karakterinin daha farklı ve zengin hali olarak izleyeceğiniz Kenan iki kadın arasında kalacak.

Büşra Develi ile Yasemin Allen ile partner olan Alperen Duymaz, hayranlarının belki de en çok görmek istediği rolle geliyor… Romantik komedi dizilerinin güçlü kalemi Aslı Zengin’in senaryosunu yazdığı Erkek Severse isimli dizide büyülü bir aşk masalı izleyeceksiniz. İki çocuğu ile artık aşka küsen Zeynep karakterinde Büşra Develi var.

Son Yaz'daki Akgün'den daha karizmatik birisi geliyor! Alperen Duymaz hayranları mest olacak! 8

Kenan’ın iş ortağı ve aynı zamanda da peşinden koşan Yelda karakterinde Yasemin Allen bulunuyor. Aşka kalbini kapatan Zeynep’i bu fikrinden vazgeçirtecek olan kişi ise Kenan…

Kenan’ı tanıdıktan sonra Zeynep için hayatta birçok şey değişecek. Ancak en büyük rakibi Yelda… Zeynep ile Yelda arasında kalan Kenan’ın tarzı da izleyicileri çok hoşuna gidecek.

Kenan Acarsoy, ülkenin başarılı iş adamlarından biridir. Bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever bir erkek olan Kenan’ın peşinde birçok kadın vardır ama onun kalbini kazanmak hiç de kolay değildir.

Aşka kalbini kapatan Zeynep’in Kenan’ı tanıması ile değişecek olan hayatı, Yelda’nın iş ortaklığını evliliğe doğru götürme çabası izleyicilere eğlenceli bir hikaye vaat ediyor.

Son Yaz'daki Akgün'den daha karizmatik birisi geliyor! Alperen Duymaz hayranları mest olacak! 9

Tam bir işkolik olan Kenan için evlilik kolay bir adım değildir. Zeynep’i tanımasıyla fikri değişmeye başlayan Kenan, Yelda gibi dişli kadın ile de nasıl başa çıkacak hep birlikte göreceğiz.

Dizinin oyuncu kadrosunda etkili isimler bir araya geldi. İşte Erkek Severse’nin tam kadrosu:

“Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar.”