Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu’nun dizideki yeni imajına hayranları bayıldı!

Uraz Kaygılaroğlu’nun dizideki yeni imajına hayranları bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, geçen sezon Sefirin Kızı dizisiyle yakaladığı çıkışın ardından, yeni dönemde Üç Kuruş’un başrolünde yer almaya başladı.

Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora gibi başarılı isimlerle başrolü paylaşan Uraz Kaygılaroğlu, yeni yıl ile birlikte koronavirüs talihsizliği yaşadı. Yılbaşını evinde geçirmek durumunda kalan ve çekimlerin de bir süre durmasına neden olan Uraz Kaygılaroğlu, Kartal karakteri ile hikayenin kilit noktasında bulunuyor.

Roman mahallesinde geçen hikayede suç örgütü lideri olarak öne çıkan Kartal karakterindeki değişim ise fragmana yansıdı. Dizinin 10. bölümünden yayınlanan fragmanda Kartal karakterinin imaj değiştirdiği görüldü.

Saç şekli ile hayranlarından büyük ilgi gören Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Uraz Kaygılaroğlu'nun dizideki yeni imajına hayranları bayıldı! 10

Üç Kuruş dizisinin iki haftalık aradan sonra geri dönecek olması izleyicileri memnun ederken, Uraz Kaygılaroğlu’nun karizmasına katkı yapan yeni saç modeli de sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisiydi.

Oyuncunun hayranları yeni tarzın kendisine çok yakıştığını sosyal medyanın kendisine özgü ifadeleri ile paylaşımlar yaparak ortaya koydu.

Üç Kuruş dizisinin sosyal medyada gündem olmasını da sağlayan bu durum, oyuncuya olan sevginin de bir işareti olarak dikkatleri çekti.

Uraz Kaygılaroğlu'nun dizideki yeni imajına hayranları bayıldı! 11 Uraz Kaygılaroğlu'nun dizideki yeni imajına hayranları bayıldı! 12 Uraz Kaygılaroğlu'nun dizideki yeni imajına hayranları bayıldı! 13