Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Üç Kuruş dizisi reytinglerde nasıl başladı?

Show TV’nin Üç Kuruş dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ilk bölümü 1 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan Üç Kuruş dizisinin reytinglerde nasıl başlangıç yapacağını herkes çok merak ediyordu.

Reyting sonuçları ortaya çıktı ve Üç Kuruş dizisinin gayet iyi bir açılış yaptığını söyleyebiliriz. Dizinin tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alması çok önemli bir gelişme. Zaten reytinglerde televizyon kanalları en çok bu kategoriyi umursuyor…

AB’de biraz düşük gelen reytingler ile günü dördüncü olarak bitiren Üç Kuruş dizisi, ABC1’de ise günü 3. olarak tamamladı ve en iyi reyting oranına da bu grupta ulaştı.

Üç Kuruş dizisinin bu önemli başarısı Show TV adına da büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Bu sezon 4 dizisinden beklediği sonuçları alamayan kanal yönetimi, 3 yapım için final kararı vermişti.

Yalancı dizisinden de beklenen yüksek reytingler gelmedi ve dizi salı akşamlarına alındı. Üç Kuruş dizisinin pazartesi akşamları iyi reytingler ile başlamış olması Show TV adına büyük bir kazanım oldu.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı dizinin ekibi için de gelen bu iyi reytingler gelecek haftalarda çok daha iyi sonuçlarla birincilik hedefine ulaşabilecekleri hissiyatını verdi.

Üç Kuruş dizisinin 8 Kasım Pazartesi akşamı Alparslan dizisi TRT1’de başladığı zaman elde edeceği reytingler de şimdiden merak konusu oldu. İşte dizinin ikinci bölümünden ilk fragman: