Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa’dan sonra aynı akıbeti Kanunsuz Topraklar dizisi de yaşadı!

Maria ile Mustafa’dan sonra aynı akıbeti Kanunsuz Topraklar dizisi de yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta yönetmen Faruk Teber, geçen sezon Maria ile Mustafa isimli dizinin tüm işlerini eline almış ve bir süre yönetmen olarak projede yer almıştı. Ancak her şey düzene girince Faruk Teber görevini genç isimlere devretti.

Usta yönetmen yeni sezonun çekimler noktasında en zorlu projelerinden birisi olan Kanunsuz Topraklar’da da önemli bir ortam oluşturdu. 1939 yılında geçen hikaye için o dönemi en iyi şekilde yansıtmak için büyük araştırmalar yapan Faruk Teber, dizideki ekip arkadaşları ile birlikte güzel bir atmosfer ortaya çıkardı.

Faruk Teber’in her sahneye dikkat ettiği özenli çalışması, ayrıntılara önem vermesi ve yaşanılan dönemin şartlarını da gözeterek ilerlemesi Kanunsuz Topraklar için büyük bir fırsat oldu.

Dizi Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanıyor ve her yeni bölümü de ilgi görmeye devam ediyor. 6. bölüme kadar Faruk Teber’in yönetiminde olan dizide ayrılık zamanı geldi.

Maria ile Mustafa'dan sonra aynı akıbeti Kanunsuz Topraklar dizisi de yaşadı! 1

Usta yönetmen her şeyi yoluna koyup projenin de devamlılığını sağladıktan sonra yapımdan ayrıldı. Faruk Teber, geçen yıl Maria ile Mustafa dizisinde olduğu gibi bu yıl da projeyi geçlere emanet etti.

Usta yönetmenin diziden ayrılması ilerleyen bölümlerin yine aynı özenle ve aynı bakış açısı ile çekilip çekilmeyeceği konusunda da izleyicileri endişeye sevk etti.

Yedinci bölümden itibaren dizi hayranları ilk 6 bölüm ile aradaki farkı hisseder ise sosyal medyada bu durumun çok konuşulacağı şimdiden biliniyor.