Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melis Birkan yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkıyor!

Melis Birkan yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Birkan, 2008 yılında yer aldığı Issız Adam dizisindeki Ada karakteri ile hafızalara yazıldı. Leyla ile Mecnun dizisinde bir ara Leyla karakterini de canlandıran oyuncu, 2003 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

18 yıllık kariyerine birçok dizi ve sinema filmi sıkıştıran oyuncu yeni sezon için yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Melis Birkan bu sefer tiyatro sahnesinde yerini alacak. Ünlü oyuncu Caner Cindoruk ile birlikte Yeni Bir Şarkı isimli oyun ile sahnelere dönüyor.

Kadınların özgürleşme hareketine güç katacak olan bu yeni tiyatro oyunu için ilk gösterim olarak 8 Eylül Çarşamba günü belirlendi. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, Yeni Bir Şarkı isimli oyunu ağırlayacak. Melis Birkan ve Caner Cindoruk’un birlikte rol aldığı oyun, ayrıldıktan 4 yıl sonra boşanma işlemlerini tamamlamak için buluşan ve şiddeti giderek artan bir şekilde ilişkilerinin muhasebesini yapan bir çiftin hikâyesini anlatıyor.

Modern klasikler arasına giren Yeni Bir Şarkı isimli oyun aynı zamanda kadın özgürleşme hareketinin de güçlü izlerini taşıyacak. Melis Birkan ve Caner Cindoruk ikilisi hayranlarını tiyatro sohnesinde ağırlayacak.