Ana sayfa Dizi Arşivi Show TV’nin yeni dizisi Güzel Günler eski aile dizisi havasıyla kalpleri kazanacak!

Show TV’nin yeni dizisi Güzel Günler eski aile dizisi havasıyla kalpleri kazanacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizi projesi ‘Güzel Günler’ yakında seyirciyle buluşacak. Ekranda artık görmekte zorlandığımız ailece izlenebilecek bir yapım geliyor. Özellikle de Binnur Kaya hayranlarının Canım Ailem ve Aramızda Kalsın projelerinden aldığı tadın bir benzerini Güzel Günler dizisinde bulabileceksiniz.

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi Türk televizyon tarihine damgasını vurmuş, hafızalarda yer etmiş dizilerin yazarı ve yapımcısının imzasını taşıyan Güzel Günler’in yayınlanan fragmanı ile birlikte hikaye bir hayli ilgi çekti. Dizi, bir dönemin özlenen aile dizileri formatında olunca da bu ilginin katlanarak artması bekleniyor.

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler eski aile dizisi havasıyla kalpleri kazanacak! 8

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini bu dizide izleme fırsatı bulacaksınız.

Eğlenceli ve hayatın içinden sahneleri ile Güzel Günler dizisi ekrandaki farklı projelerden birisi olacak.

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler eski aile dizisi havasıyla kalpleri kazanacak! 9

‘Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bir arada yer alıyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’i bir araya getiren ‘Güzel Günler’ izleyicilerin yeni favorisi olacak.

İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor.

Güzel Günler yakında Show TV’de!