Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın zamanda yolculuğu bitti, yeni dizisiyle günümüz dünyasına döndü!

Engin Altan Düzyatan’ın zamanda yolculuğu bitti, yeni dizisiyle günümüz dünyasına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazatesi.com / Detay – 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, son yıllarda yer aldığı projelerle dünyanın dört bir yanına ismini duyurdu. Diriliş Ertuğrul dizisinin muhteşem atmosferinde ünlü oyuncu Ertuğrul Bey karakteri ile gönülleri feth etmişti.

Engin Altan Düzyatan tam 5 sezon boyunca bu tarihi dizide Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunun öncesinde yıllara izleyicileri götürdü ve zamanda yolculuğu da böylece başladı… Oyuncunun roldeki başarısı da dizinin etkisi de çok büyük oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından kısa sürse de Kurşun isimli projeyle izleyicileri 1970’li yıllara götüren ünlü oyuncu, geçen sezon ise çok eski bir tarihe yolculuk yaptı.

Engin Altan Düzyatan'ın zamanda yolculuğu bitti, yeni dizisiyle günümüz dünyasına döndü! 9

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi ile birlikte 15. yüzyılın sonları ve 16. yüzyılın başlarına denk gelen bir dönemin hikayesiyle izleyici karşısına geçen oyuncu, yine hayranlarını mest etti. Bu sefer ünlü denizci Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesi ile hayranlarını bir kez daha zamanda yolculuğa çıkartan Engin Altan Düzyatan, tam 8 yıl boyunca çok farklı karakterleri canlandırdı.

Şimdi ise oyuncunun günümüz dünyasına dönme zamanı geldi. Elçin Sangu ile başrolü paylaştığı Çöp Adam isimli diziyle ekranlara dönecek olan Engin Altan Düzyatan’ın zamanda yolculuğu da böylece bitmiş olacak.

Engin Altan Düzyatan'ın zamanda yolculuğu bitti, yeni dizisiyle günümüz dünyasına döndü! 10

Usta oyuncu, tarihi projelerde yer almayı seviyor ve ilerleyen yıllarda yeni ve etkili hikayeler olursa yer alabileceğini de söylüyor. Ancak şimdi onu çok zeki ama izleyicileri korkutacak bir karakter ile Çöp Adam isimli dizide izleyeceksiniz.

Engin Altan Düzyatan'ın zamanda yolculuğu bitti, yeni dizisiyle günümüz dünyasına döndü! 11

Çöp Adam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve izleyicilere göre hem ilginç hem garip hem de heyecanlı bir yapım geliyor. Star TV’de ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmayan dizinin çekimleri de devam ediyor.

İzleyiciler hikaye kadar Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin uyumunu ve enerjisini de çok merak ediyor. Çöp adam isimli yeni dizi, yeni sezonun en farklı ve özel işlerinden birisi olacak gibi gözüküyor.