Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi hak ettiği değeri bulamadı!

Show TV’nin yeni dizisi hak ettiği değeri bulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı isimli yeni dizinin ilk 3 bölümü geride kaldı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisinin muhteşem oyunculuk sergilediği gözlemleniyor…

Dizinin yönetmeni Hülya Gezer’in çekim kalitesi ile ortaya koyduğu atmosfer de dizi için önemli bir başarı hikayesi… Ayrıca tüm ekip, senaryonun gidişatı derken Yalancı iyi bir dizi. Show TV’nin çok güvendiği Yalancı aslında uyarlama bir yapım.

BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanan Yalancı’nın etkileyici atmosferi Cuma rekabetinde biraz geri planda kalıyor… Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aşk Mantık İntikam dizilerinin arasında Yalancı beklediği izleyici ilgisini bulamadı. Aslında dizinin çok iyi bir çıkış yapması ve yüksek reytinglerle yoluna devam etmesi bekleniyordu.

Tam olarak bu ortam oluşmadı. Yalancı’nın hayranları ise sosyal medya paylaşımlarında çok başarılı bir yapım olduğuna yönelik birçok pozitif mesaj paylaşıyor. Özellikle başrol oyuncularına yönelik birçok övgü dolu paylaşım yapılıyor.

Show TV'nin yeni dizisi hak ettiği değeri bulamadı! 7

4. bölümü 8 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan dizideki konu anlatımları, diyaloglar, oyuncuların performansları ve çekim kalitesi ile iyi bir iş ortaya konuyor.

Yeterli ilgiyi bulamadığı için Yalancı hayranları hem üzgün hem de endişeli. Dizilerin performansları düşük şekilde yola devam etmesinin zor olduğunu bilen hayranlar, Yalancı’nın ekran macerasının kısa sürmesinden korkuyor…

Dizinin 3. bölüm reytinglerinin iyi gelmesi AB grubunda ikinci sıraya çıkması, ABC1’de güçlenmesi Yalancı adına güzel gelişmeler oldu. Dizinin Kırmızı Oda’dan izleyici çalmaya başladığı da ortada. Ancak bu yükselişe rağmen hak ettiği değeri bulamayan bir yapım olan Yalancı, çok daha iyi noktaları hak ediyor.

Dizinin çok iyi devam ettiğini ve soluksuz izlediklerini belirten geniş bir izleyici kitlesi var. “Umarım reyting kurbanı olmaz” diye yorumlar bırakan izleyiciler, tüm ekibe teşekkür paylaşımları yapıyor.