Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar birinciliği geri aldı, Aşk Mantık İntikam şaştı kaldı!

Arka Sokaklar birinciliği geri aldı, Aşk Mantık İntikam şaştı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Arka Sokaklar dizisi on altıncı sezona başladı. Ancak reytinglerde biraz düşük kalan dizi geçen sezon olduğu gibi tüm kişiler kategorisinde birinciliği alamamıştı. Ancak 1 Ekim itibari ile bu durum değişti…

Aşk Mantık İntikam dizisinin yaz döneminde başlayan güçlü çıkışı, Eylül ayına da yansımıştı. Dizinin drama doğru dönüşmeye başlayan hikayesi ile izleyicilerini tutmaya devam etmesi rekabette öne çıkmasını sağladı. Ancak dün akşam Aşk Mantık İntikam birinciliği rakibine kaptırdı.

Arka Sokaklar birinciliği geri aldı, Aşk Mantık İntikam şaştı kaldı! 7

Arka Sokaklar dizisi 597. bölümle Kanal D ekranında yer aldı ve geçen sezon olduğu gibi tüm kişiler kategorisinde birinci sırada yer almayı başardı. Aşk Mantık İntikam ise ikinciliğe geriledi. AB ve ABC1 kategorilerinde ise Arka Sokaklar daha düşük oranlar elde etti. AB’de günü 10. sırada tamamlayan dizi, ABC1’de ise dördüncü oldu.

Aşk Mantık İntikam ise hiçbir kategoride birincilik elde edemeyerek gerileme yaşadı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ikinci olan dizi, AB’de ise günü dördüncü olarak tamamladı. Birinciliği kaybetmesine rağmen Fox TV dizisinin yine de çok iyi reytingler aldığı ortada.