Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisi Kırmızı Oda’dan izleyici çalmaya başladı!

Yalancı dizisi Kırmızı Oda’dan izleyici çalmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan ve ilk 3 bölümü ile beklenen ilginin altında reytingler elde eden Yalancı dizisinin yükseliş hikayesi yeni başladı… Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi hak ettiği değeri henüz bulamayan bir yapım konumunda.

Yalancı dizisinin üçüncü bölümü 1 Ekim akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin reytinglerde yükseliş sergilemesi iyi bir umut ışığı verdi. Özellikle de Kırmızı Oda’dan izleyici çalmaya başladığı gözlenen Yalancı ortaya koyduğu yüksek performansın karşılığını alabilme konusunda önemli bir adım attı.

Reytinglere bakıldığı zaman cuma günleri AB kategorisinde öne çıkan 2 dizi bulunuyor. Bunlardan Kırmızı Oda dün akşam bu kategoride birincilik elde ederek başarısını sürdürdü. TV8 dizisinin tüm kişilerde 7. sıraya kadar geriledi ve ABC1 grubunda da üçüncü durumda olduğunu belirtelim.

Geçen sezon büyük çıkış yapan Kırmızı Oda dizisi yavaş yavaş ilgi kaybetmeye başlarken, boşluğu ise Yalancı dizisinin doldurabileceğine yönelik işaretler var. Dün akşam üçüncü bölümü ile iyi bir çıkış yapan Yalancı, tüm kategorilerde rakibinden izleyici çalmaya başladı. Kırmızı Oda geçen sezon tüm kategorilerde bu sezona oranla çok iyi reytingler elde edebiliyordu. Ancak yeni sezonda ilgi azalmaya başladı.

Yalancı dizisi Kırmızı Oda'dan izleyici çalmaya başladı! 7

AB ve ABC1 kategorilerinde iyi bir çıkış yapan Yalancı dizisinin hikayesi geliştikçe daha da iyi noktaya gelmesi bekleniyor. AB kategorisini Kırmızı Oda’nın arkasında ikinci sırada tamamlayan Yalancı, ABC1’de ise altıncı konumda. Dizinin tüm kişilerde ise on üçüncü sırada yer aldığı ve bu kategoride daha iyi sonuçlar beklendiğini de belirtelim.

Aşk Mantık İntikam ve Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde birincilik için yarışıyor.

Yalancı ise AB kategorisinde Kırmızı Oda’nın birinciliğine göz koydu…

Yalancı 8 Ekim Cuma günü yayınlanacak 4. bölümde yükselişe devam eder ise dizinin geleceği adına iyi yorumlar yapılacaktır.