Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 1 yıl aradan sonra çok ilginç tesadüf!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 1 yıl aradan sonra çok ilginç tesadüf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisine yenilik iyi gelecek! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda yine etkili hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi atv ekranına toplamayı başarıyor. İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın koronavirüse yakalanması, ayrıca Hilal Altınbilek’in de temaslı olması nedeniyle dizinin çekimleri bir süre durmuştu.

Ocak ayının ilk iki haftasında yayınlanamayan Bir Zamanlar Çukurova için 120. bölüm tarihi 20 Ocak perşembe olarak açıklanmıştı. Dizi hayranları merakla yeni bölümü bekliyor. Yeni bölümde yeni bir sürpriz var. Altan Dönmez hikayeye Çolak Ağa karakteri ile katılacak. Yeni karakter dizinin hikayesinin daha heyecanlı olmasını sağlayacak. Son haftalarda hikayede yaşanan değişimler Altan Gördüm ile yeni bir aşamaya geçerken, Selin Genç ile Selin Yeninci’nin de yakında ayrılması bekleniyor. Gülten ve Saniye karakterlerine alışan dizi hayranları ise bu ayrılıklara çok üzülecektir.

Peki yeni karakter diziye ne getirecek? Haşmet Çolak karakteri diziye yeni bir heyecan ve hikayeyi de farklı bir yöne doğru çevirme imkanı getirecek. 20 yıl boyunca hapiste kalan Haşmet Çolak, bir toprak ağası ve Çukurova’da onun geri dönüşü birçok olayı tetikleyecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 1 yıl aradan sonra çok ilginç tesadüf! 8

Şimdi Haşmet Çolak için hem topraklarını hem itibarını geri alma zamanıdır. Yamanlarla geçmişe dayalı husumeti olan Çolak Ağa, hedefine Çukurova’nın hanımağası Züleyha’yı alır. Hilal Altınbilek ile Altan Gördüm sahneleri yeni bölümlerde en çok merak edilen sahneler olacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 1 yıl aradan sonra çok ilginç tesadüf! 9

Hatırlanacağı üzere Züleyha karakteri Hünkar ile de çok ciddi mücadele içine girişmişti. Hünkar’ı canlandıran Vahide Perçin, geçen yıl ayrıldı. Ancak aradan geçen 1 yılın ardından Vahdide Perçin’in eski kocası Altan Gördüm’ün diziye katılması ilginç bir tesadüf oldu.