Ana sayfa Sosyal Medya Sihirli Annem’in tantanası çok oldu ama final erken geldi!

Sihirli Annem’in tantanası çok oldu ama final erken geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay — Bir döneme damga vuran yapımlardan olan Sihirli Annem, Acun Ilıcalı’nın kızının tavsiyesi ile yeniden izleyicilerle buluştu… 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan Exxenn platformunun ilk konuşulan dizilerinden birisi de Sihirli Annem olmuştu.

Dizinin eski oyuncuları, kendilerine hiç haber verilmeden yeniden çekimlerin yapılacağını ve yeni bir kadro kurulacağını öğrenince bu duruma içerlemişti. Eski oyuncuların serzenişleri kamuoyunda da çeşitli platformlarda yer almıştı.

Bir de senaristlerin eski kadro için “yaşlandıkları” iması içeren sözleri de tartışmayı alevlendirmişti. Bu tantanalar arasında Exxen platformunda yayın hayatına başlayan Sihirli Annem için final kararı alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizi 30. bölümü itibari ile izleyicilere veda edecek. Süreç Film imzalı dizinin yenilenen bölümlerinin ne kadar izleyici çektiği bilinmiyor. Ancak toplamda 30 bölüm ile yayın hayatını tamamlaması, yine de önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Sihirli Annem dizisinin 30. yani final bölümünün çekimlerinin de tamamlandığı ortaya çıktı.

Sihirli Annem'in tantanası çok oldu ama final erken geldi! 7