Ana sayfa Sosyal Medya En komik sahneyi çıkarmışlar! Yasak Elma’da Yıldız’ın yayınlanmayan sahnesi sosyal medyada!

En komik sahneyi çıkarmışlar! Yasak Elma’da Yıldız’ın yayınlanmayan sahnesi sosyal medyada!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 105. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisi, yine izleyiciye ters köşe yaptıran sahnelerle ekrana geldi! Ava giderken avlanan Şahika’nın hali güldürürken, kocası Hasan Ali’yi öldürmeye çalışırken her şeyin bir oyun olduğu ortaya çıktı. Hasan Ali, Şahika’dan boşanmak için gereken oyunu oynadı ve her şeyi kaydetti.

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan’ın kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisi yüksek temposu ve entrika dolu hikayesi ile izleyicileri ekran başında buluşturmaya devam ediyor.

Hasan Ali’nin ölmediğini görünce şoka uğrayan Şahika, en büyük şoku da sonra yaşadı. Hasan Ali’ye kendisini affettirmeye çalışsa da boşanmakta kararlı olan Hasan Ali’nin Ender’le evleneceğini söylemesi ise bölümün son sürprizi oldu.

Fox TV’nin sevilen dizisi yeni bölümünde de izleyiciyi hem şaşırtan, hem güldüren, birbirinden absürt sahneleriyle de merakla izlenen bir akşam yaşattı.

Dizide Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın ise yeni İngiliz dadı ile İngilizce konuşmaları, yine herkesi güldüren sahnelerdi. Fakat sahne çekildiği halde dizinin yeni bölümüne eklenmemiş instagram ve youtube’a özel olarak yayınlanmıştı.

En komik sahneyi çıkarmışlar! Yasak Elma'da Yıldız'ın yayınlanmayan sahnesi sosyal medyada! 7

Yıldız’ın arabada Çağatay’a şiir okumaya çalıştığı o anları izleyenler, kahkahayı patlatıyor! Dramatik olmaya çalışırken tuhaf sesiyle şiiri eline yüzüne buluşturan Yıldız’ın komik halini, Eda Ece de instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı.

İşte o sahne: