Ana sayfa Dizi Haberleri Simay Barlas, Yabani dizisiyle birlikte yurt dışında geniş kitleleri etkiliyor!

Simay Barlas, Yabani dizisiyle birlikte yurt dışında geniş kitleleri etkiliyor!

tarafından ker_def

1999 yılında dünyaya gelen ve 2015 yılından bu yana da oyunculuk yapan Simay Barlas, kariyerinin en özel dönemini yaşıyor. Bugüne kadar birçok projede önemli deneyimler elde eden oyuncu, özellikle de Yabani isimli dizi projesinin yurt dışında da geniş kitleleri etkilemesinin sonuçlarını yaşıyor.

Yabani dizisi, Türkiye’de güçlü reytingler ile izleyicinin gönlünü kazandığını gösterdi. Sosyal medyada da dizinin yurt dışında etkili olduğunu, dizi hayranlarının Yabani projesine sahiplendiğini görmüştük. Yurt dışı satışları da yapılmakta olan Yabani dizisinin başrolünde yer alan Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisine ilgi de giderek artıyor.

Sette birbirleri ile iyi bir uyum yakalayın, güçlü enerjilerini ekrana yansıtan ve sosyal medyada da en sevilen dizi çiftlerinden birisi olan Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas, Suudi Arabistan’da hayranlar ile buluştu.

Hem Halit Özgür Sarı hem de Simay Barlas ikilisi geniş bir topluluk tarafından sevgiyle kabullenildi.

Simay Barlas adına yurt dışında hızla tanınmasını sağlayan Yabani dizi projesinin ne kadar önemli olduğu da bir kez daha anlaşıldı.

Yabani dizisinin başrol oyuncusu Simay Barlas, reklam anlaşması için gittiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da hayranlarının yoğun ilgisiyle izdihama yol açtı.

Simay Barlas, Yabani dizisiyle birlikte yurt dışında geniş kitleleri etkiliyor! 8

Son yılların parlayan yıldızı, başarılı oyuncu Simay Barlas, yeni reklam anlaşması için Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a gitti.

Markanın düzenlediği etkinliğe katılan Barlas hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe oyuncuyu görmeye gelen binlerce hayranı hem içerde hem de dışarıda izdihama yol açtı.

Hayranlarıyla fotoğraflar çektiren Barlas yoğun ilgiden dolayı zaman zaman yürümekte zorlandı. Güzel oyuncu katıldığı etkinlik dışında Riyad’ın tarihi yerlerini de gezerek bol bol fotoğraf çektirdi.

Simay Barlas, Yabani dizisiyle birlikte yurt dışında geniş kitleleri etkiliyor! 9

Simay Barlas’ın daha önce birçok projede yer aldığını da hatırlatmak gerekiyor.

Paramparça, Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane, Zalim İstanbul, Bir Annenin Günahı, Aziz, Ömer ve Yabani dizileri ile kariyerinde ilerleyen Simay Barlas, özellikle son dönemde yurt dışında tanınan Türk oyuncular arasına katılmayı da başardı.