Ana sayfa Sosyal Medya Yabani dizisi yurt dışında büyüyor, Halit Özgür Sarı gelişmeleri yakından izliyor!

Yabani dizisi yurt dışında büyüyor, Halit Özgür Sarı gelişmeleri yakından izliyor!

tarafından ker_def

Yabani isimli Fox TV dizisinin Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine ulaşmasının ardından yurt dışında da izleyicilerden çok olumlu dönüşler alındığı biliniyor.

Yurt dışında The Loneliest ismi ile tanınan Yabani dizisinde başrolde Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas bulunuyor. Sert ve güçlü dram hikayesi ile izleyenleri etkileyen Yabani dizisi, salı akşamları çok iyi reytingler elde ediyor. Birincilikler de alarak yerli dizi hayranlarını kendisine bağlayan Yabani dizisi için, sosyal medyada da güçlü etkileşim yaşanıyor.

Özellikle Türkiye dışında bulunan ve Türk dizilerini yakından takip eden geniş bir kitlenin Yabani dizisi ile ilgilenmekte olduğunu sosyal medya ortamında görebilirsiniz.

Zaman zaman başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı’nın da sosyal medya üzerinden destek verdiği projeye yabancı ilgisi şaşılacak bir şey değil. Ancak son dönemde bazı dizilerde yoğunlaşan bu yabancı ilgisinin o projelere çok önemli katkılar yaptığı da biliniyor.

Özellikle Fox TV’nin Adım Farah isimli dizisinin 27. bölüme kadar sürdürme kararlılığı sergilemesinin altında yabancı dizi hayranlarının ilgisi ve yurt dışı satışları önemli rol oynamıştı.

Yabani dizisi için de yurt dışından gelecek ilgi gelecek adına çok önemli olacak. Halit Özgür Sarı da bu süreci daha da geniş bir kitleye yayma adına zaman zaman sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak izleyicileri Yabani dizisine yönlendirmek için elinden geleni sergiliyor.