Ana sayfa Dizi Haberleri Sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden Yabani, yurt dışında müthiş bir başarıya imza attı!

Sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden Yabani, yurt dışında müthiş bir başarıya imza attı!

tarafından ker_def

Türk dizilerinin yurt dışına yayılma süreci hızla devam ederken, yeni yapımlara olan ilgi de dikkatlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz sezonlara nazaran Fox TV’nin yeni projeleri ile başarılar yakalaması dikkat çeken bir gelişme oldu.

Bu başarılı dizilerden birisi de Yabani… Salı akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas bulunuyor. İki genç oyuncunun iyi bir sinerji ortaya koyduğu dizinin hikayesi de oldukça güçlü…

Yabani dizisi Türkiye’de büyük ilgi görmesinin ve iyi reytingler elde etmesinin yanı sıra, yurt dışında da çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

NTC Medya imzalı, FOX’un sevilen dizisi Yabani, Türkiye’den sonra dünyaya açılıyor.

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi’nin paylaştığı dizi, kısa sürede 44 ülkeye satılarak rekor kırdı.

Dizi MENA Bölgesi, Sırbistan, Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Rusya Federasyonu, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan, Karadağ, Bosna Hersek, İspanya ve Andorra’ya satıldı.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı dizi, köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor.