Ana sayfa Sosyal Medya Yabani dizisi Halit Özgür Sarı için adeta bir hediye gibi oldu!

Yabani dizisi Halit Özgür Sarı için adeta bir hediye gibi oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı, Salı akşamları yayınlanan Fox TV’nin Yabani dizisi ile bu sezonun en etkili çıkışlarından birisini gerçekleştirdi. Simay Barlas ile birlikte iyi bir dizi çifti olmalarının yanı sıra, Yabani dizisinin hikayesinin izleyicilerde karşılık bulması da önemli bir gelişmeydi.

Şimdiye kadar 13 bölümü yayınlanan Yabani dizisi, iyi reytingler almaya devam ederken hem istikrarlı bir görünüm ortaya koydu hem hikayesi ile etkiledi hem de reytinglerde birincilikler elde ederek başarısını pekiştirdi.

13. bölümde hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında birincilik elde eden dizi tüm ekibi bir kez daha memnun etti.

Halit Özgür Sarı da sosyal medya üzerinden projeye ilgi gösteren hayranlarına teşekkür ederken, sıklıkla paylaşımlar yaparak onları hikayenin içinde kalmaya davet ediyor.

Ünlü oyuncu, “Şu an içinde olduğum bu iş bana bir hediye” diyerek de Yabani dizisinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu bir röportajında ortaya koymuştu.

Hiperaktif bir kişiliğinin olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, kendisini insanlara anlatmaktan korkmadığını da belirtiliyor.

Halit Özgür Sarı, 14. bölümün çok sert olduğunu ayrıca 15’inci bölümün de çok ağır bir bölüm olacağını sosyal medyadan ortaya koydu.