Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi o kadar başarılı oldu ki, Yabani dizi projesi gölgede kaldı!

Bahar dizisi o kadar başarılı oldu ki, Yabani dizi projesi gölgede kaldı!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında yayınlanan Yabani isimli dizinin bu sezonun en iyi çıkışlarından birisini gerçekleştirdiği biliniyor. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizi projesi, ilk başladığı andan itibaren güçlü bir destek buldu.

Yabani dizisine hem yerli hem de yabancı izleyiciler sahip çıktı. Yerli izleyiciler ekran başına geçerek, reytinglerin ortalamanın üzerinde gerçekleşmesi için uzun bir süre ellerinden geleni yaptı.

Yabancı dizi hayranları da hikayesini ve oyuncu kadrosunu beğendikleri Yabani dizisinden çok etkilendi. Bu etkilenmenin gücünü de sosyal medya platformlarında gördük.

Tüm bu olumlu gelişmelerin yaşandığı bir dönemde ortaya Bahar isimli Show TV dizisi çıktı. Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğu, dizi izleyicilerinin projeye çok aşırı ilgisi sonucunda Bahar dizisi salı akşamları sezonun en iyi reytinglerini alan yapım olarak büyük sıçrama gerçekleştirdi.

İşte bu gelişme Yabani dizi projesinin gölgede kalmasına neden oldu. Şimdiye kadar 29 bölümü yayınlanan Yabani dizisinin reytinglerinde de ciddi düşüşler yaşandı.

Son haftanın sonuçlarına bakıldığında artık ortalamanın altında bulunan reytinglerin izleyici kaybının durdurulamadığını gösterdiğini söyleyebiliriz.

Yabani dizisi, tüm kişiler kategorisinde 6. olabilirken, AB grubunda 19. sırada yer aldı ve ABC1’d de 7.’lik elde etti. Daha önce birincilikler elde edebilen bir dizinin, rakip projenin güçlü çıkışı sonrasında ciddi bir izleyici kaybı yaşaması büyük bir talihsizlik olarak gözüküyor.