Ana sayfa Foto Galeri Simge Sağın, dibe vurdu ama vazgeçmedi

Simge Sağın, dibe vurdu ama vazgeçmedi

tarafından ker_def

simgesagin2

‘ÖLENE KADAR GİYECEK ELBİSEM VAR’

Tüm yaşadıklarım bir kırılma noktasıydı. Üstüne tanımam; çok sancılı bir süreçti. Ama bittiği zaman, silkelenip ‘Ne yapıyorum ben?’ dedim. Bunu dediğimin ertesi günü, hayal ettiğim herkesle çalışmaya başladım.
Açıkçası parayla bir derdim yok. Ölene kadar giyecek elbisem var. Para ancak sağlığın bozulduğunda ve canın sıkıldığında işe yarıyor. Otomobilimi değiştirmedim; arabamı Yaşar için vokalistlik yaparken almıştım ve kurban kesmiştim. Hâlâ bir evim yok çünkü kazandıklarımla işime yatırım yapıyorum. Bu işi yapabilmek için çok para harcaman lazım. Sürekli önün kesiliyor. Parayı biriktirmen lazım ama biriktiremiyorsun. Niye? Çünkü iyi bir klip çekmen lazım. İyi klip için de iyi bir bütçe ayırman lazım. Bugüne kadar çektiğim kliplerle orta halli bir ev alabilirdim ama bunu tercih etmedim. Çünkü o evde oturmak istemiyorum. Daha iyi bir evde oturmak istiyorum ve bunu hak ediyorum. Buralara gelebilmek için çok çektim.
Başarıyı tattıktan sonra ne demek olduğunu anladım; artık biraz daha hırslıyım. Önceden açılmayan bütün kapılar, daha farklı bir şekilde sonuna kadar sana açılıyor. Şu anda hayatımın en iyi dönemini yaşıyorum. Mutluyum. Çünkü hiç kolay değil; buraya gelmekte bir sorun yok, böyle stabil kalmak daha önemli.