Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal değil, Eda Ece… Elçin Sangu’dan ilginç bir benzetme!

Sinem Kobal değil, Eda Ece… Elçin Sangu’dan ilginç bir benzetme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalancılar ve Mumları isimli dizi için saçlarını sarıya boyatan Elçin Sangu, her zaman alışılmış olan kızıl saçlarını da terk etmiş oldu. Yalancılar ve Mumları dizisinin çekimlerinde yer alan oyuncu, her şeyin çok güzel geçtiğini söyledi.

Yeni imajı ile hayranlarını çok şaşırtan oyuncu, Sinem Kobal’a benzetilmişti. Ancak Elçin Sangu’ya göre ise daha çok Eda Ece’ye benzetenler oluyor.

Elçin Sangu, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Oyuncu, “Herkes herkese benzetiyor. Geçen gün arkadaşım Eda Ece’ye benzetti” diye konuştu. Yeni saçlarına alışan oyuncu, dizi bitse bile bir süre daha değiştirmeyeceğini de anlattı.

Elçin Sangu, “Bir süre kullanırım diye düşünüyorum. Hazır bu yola girdik madem, yaptık yapacağımızı. Bir süre en azından kullanırım” dedi.

Çevresinden birçok tepki aldığını belirten oyuncu, orijinal kızıl saçlı olması nedeniyle yakınlarının saçlarını sarıya boyatmasını eleştirdiğini belirtti.

Elçin Sangu, “Genel olarak beğendi insanlar. Değişiklik iyidir, hele iş için ise daha güzel” dedi.

Saçlarını yeni bir iş veya yeni bir durum olmadığı sürece sarı olarak kalacağını belirten oyuncu, Yalancılar ve Mumları dizisinin akıbetine göre davranacak.

Ceyda karakterine hayat veren oyuncu, yeni sezonda yeni dizisi ile bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak. Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizinin çekimleri devam ederken, yayın tarihi henüz belli olmadı.