Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek dizi setini bırakıp bakın kimin için İstanbul’a döndü?

Hilal Altınbilek dizi setini bırakıp bakın kimin için İstanbul’a döndü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, 3 sezon boyunca atv ekranında Züleyha karakteri ile yerini aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, bundan sonra hikayede artık tek başrol gibi hareket edecek gibi görünüyor.

Hanımağa olarak hikayede izleyeceğimiz Züleyha karakteri için çok fazla önde olacağı yeni dönem başlıyor. Dizinin ikinci sezonu 103. bölüm ile birikite 9 Eylül Perşembe günü başlayacak. İbrahim Çelikkol’un da katıldığı dizinin sürükleyici ismi ise Hilal Altınbilek olarak görünüyor.

Hilal Altınbilek dizi setini bırakıp bakın kimin için İstanbul'a döndü? 8

Dördüncü sezon için önceki hafta çekimlere Adana’da başlayan dizi ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor. Bu tempodan fırsat bulan Hilal Altınbilek ise İstanbul’da görüntülendi. Oyuncunun diziden izin alıp İstanbul’a gelmesinin altında ise yeni aşkı yazar Metin Hara olduğu ortaya çıktı.

İki ünlü isim balıkçıdan çıkarken görüntülendi ve aşkları da böylelikle kanıtlanmış oldu. Hilal Altınbilek ilk kez yeni aşkı ile birlikte görüntü vermiş oldu.. Oyuncu açıklama yapmadı ama çiftin mutluluğu her hallerinden belli oluyordu.

Hilal Altınbilek dizi setini bırakıp bakın kimin için İstanbul'a döndü? 9

Dizide ise Züleyha’nın kaderi baştan yazılıyor! Çukurova’da yeni bir devir başlatan ve bu uğurda zorlu sınavlardan geçen Züleyha, Yamanlar Konağı’nın üzerinde gezinen kara bulutları dağıtmanın yolunu arayacak. Yeni hikaye izleyicileri yine ekran başına çekecek. Dizinin üçüncü sezonunda Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’ın ayrılması, ayrıca Kerem Alışık’ın da yeni dönemin başlarında diziye veda edecek olması Hilal Altınbilek’i çok daha fazla öne çıkartacak.