Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Kobal setlere geri dönerken hayranları yeni bir dizi projesi istiyor!

Sinem Kobal setlere geri dönerken hayranları yeni bir dizi projesi istiyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, uzun süredir setlerden uzaktaydı. Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen hamilelik süreci ile birlikte mesleğine ara veren ve anne olduktan sonra da setlerde göremediğimiz oyuncu uzun süredir mesleğinden uzakta bulunuyor.

Birçok hayranı Sinem Kobal’ın ne zaman setlere döneceğini merak ediyordu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bir reklam çekimi için yeniden setlere dönüş yaptı.

Güneş altında reklam çekimlerinde profesyonelliği ile dikkat çeken oyuncu, sıcak havada zor anlar yaşasa da performansıyla dikkat çekti.

Metropol İstanbul’un bahçe katında yapılan reklam çekimlerinde ünlü oyuncu güzelliği ve fit haliyle de dikkatleri çekti.

Sinem Kobal en son 2017 yılında Yüz Yüze isimli dizide yer almıştı. 2001 yılında başladığı mesleğinde Dadı isimli dizide ergenlik hali ile izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayan Sinem Kobal, çeşitli yapımlarda önemli deneyimler yaşadı.

Lise Defteri dizisinin yanı sıra Küçük Sırlar isimli dizisi unutulmayan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise 2006 ile 2009 yılları arasında ekranda kalan Selena isimli dizi ile gerçekleştirmişti. Gönül İşleri isimli dizisi de unutulmayan Sinem Kobal, 7 yıldır setlerde yer almıyor.

Ünlü oyuncunun hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, yeniden dizilere dönmesini heyecanla beklediklerini belirten paylaşımlar yapıyor.

Sinem Kobal ise birçok ünlü isim gibi beğendiği ve içinde yer almak isteyebileceği kalitede bir iş gelene kadar dizilerden uzak duracak gibi gözüküyor.